18-jarige krijgt een loterijticket cadeau van zijn grootmoeder: hij wint 1 miljoen dollar

Janine image
door Janine

25 November 2023

18-jarige krijgt een loterijticket cadeau van zijn grootmoeder: hij wint 1 miljoen dollar
Advertisement

Wanneer je 18 wordt en officieel volwassen bent, is het leuk om dit met dierbaren te vieren en veel mooie cadeaus van hen te ontvangen. Maar wat moet je een jongen of meisje op de drempel van deze leeftijd geven om hen het beste te wensen en hen goed te begeleiden in hun toekomst? Het antwoord op deze vraag is altijd erg moeilijk en het vinden van het juiste geschenk voor een jongere is niet eenvoudig.

Toch was er een grootmoeder die het beste aan haar kleinzoon wist te geven en erin slaagde zijn leven met één enkel gebaar volledig te veranderen.

Welk cadeau kies je voor een 18e verjaardag?

Welk cadeau kies je voor een 18e verjaardag?

ABC7/Youtube screenshot

Een vriend, een zoon, een kleinzoon, een broer wordt 18: wat moet je hem geven? Het antwoord ligt niet voor de hand, net zo min als het kunnen begrijpen van voorkeuren en het nemen van de juiste beslissing. We zijn er echter zeker van dat de grootmoeder van de jonge Kaleb Heng, een 18-jarige uit Californië, niet al te veel heeft nagedacht over de gevolgen van haar keuze, of beter gezegd, wat er gebeurde was misschien niet wat ze had verwacht.

De oudere vrouw kocht voor haar kleinzoon voor slechts $10 een loterijticket, "het perfecte cadeau" genoemd. Een idee dat misschien ongeschikt leek voor zo'n gelegenheid, maar dat was het in dit geval helemaal niet.

Advertisement

Het moment dat hij de winst ontdekte…

Het moment dat hij de winst ontdekte…

Juan Barahona/Flickr

"Ik zat met mijn moeder in de auto en zij nam me mee uit vissen - zei de 18-jarige - toen ik besloot dat het tijd was om de vakjes te krassen op het lot dat ik van mijn oma had gekregen. We moesten plotseling de auto aan de kant zetten, ik had ontdekt dat ik 1 miljoen dollar had gewonnen."

Een onverwachte uitkomst die niet alleen de plannen voor die dag, maar voor het hele bestaan ​​van deze jongeman veranderde. De jongen, die na de grote gebeurtenis werd geïnterviewd, zei dat hij het geschenk van zijn grootmoeder had gekregen omdat hij meerderjarig werd, dat hij de majestueuze overwinning had ontdekt en dat hij onmiddellijk wegrende om een ​​identiteitskaart te bemachtigen, zonder welke hij de prijs niet had kunnen innen.

Een beter cadeau kon er niet zijn

De jonge en gelukkige Kaleb zei dat hij sprakeloos was door de onverwachte overwinning en dat hij dat geld wilde gebruiken om zijn studie te betalen en de basis te leggen voor een rooskleurige en vreugdevolle toekomst.

We zijn er zeker van dat hij nooit zal ophouden zijn lieve grootmoeder dankbaar te zijn, die, zonder erbij na te denken, besloot zo'n geschenk aan haar kleinzoon te geven, waardoor hij zijn geluk kon beproeven en dus miljonair werd. Nooit was een geschenk passender, gezien de leeftijd van de kleinzoon en de mogelijkheden die zich voor hem openden dankzij dat enorme bedrag dat plotseling arriveerde.

Advertisement