Ze danst op de muziek van Michael Jackson: met haar acrobatieën verovert ze het publiek - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze danst op de muziek van Michael Jackson:…
23 leuke foto's die aantonen dat dieren niets anders zijn dan mensen met een bontjas aan 22 volledig ongebruikelijke toepassingen van zelfklevende haakjes die je hun ongelooflijke nut doen begrijpen

Ze danst op de muziek van Michael Jackson: met haar acrobatieën verovert ze het publiek

11 April 2018 • Door Janine
13.465
Advertisement

Zenuwachtig zijn voor een optreden is normaal, maar niet voor een turnster van de Universiteit van California. Katelyn Ohashi heeft het hele jaar op dit moment gewacht, de dag van de wedstrijd van de Pac-12, de universiteitskampioenschappen van de Verenigde Staten. Uren en uren van hard trainen om te proberen een perfecte uitvoering en de goedkeuring van de juryleden te krijgen: Katelyn is nu klaar om haar talent te laten zien. Waartoe zij in staat is, zal het publiek veroveren... en zal de wereld over gaan.


Hoewel Katelyn vaker de maximale score van de juryleden had behaald, dacht ze zelf niet dat ze in staat was te doen wat ze in gedachten had.

Toen de show begon en de muziek startte, begreep ze dat het tijd was om alles te geven wat ze had. Na een paar seconden begon het publiek al te applaudisseren. De enigen die dat echter niet deden, waren de juryleden: waren ze tevreden met haar uitvoering of mediteerden ze punt voor punt op de fouten die niet werden opgemerkt door een onervaren oog?

Feit is dat toen ze haar nummer had voltooid, het hele turnteam van de Universiteit van California op haar af rende. Ze waren enthousiast over haar optreden. De tevredenheid verdubbelde toen haar teamgenoten haar vertelden dat ze de eerste was in de ranglijst voor haar specialiteit.

De video van het optreden van Katelyn ging meteen viraal op het web, en kreeg waardering van gebruikers over de hele wereld: het is de moeite waard om een kijkje te nemen...

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt