Vrouw onthult waarom ze liever metselaar is, ondanks dat ze een model zou kunnen zijn (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

19 Mei 2023

Vrouw onthult waarom ze liever metselaar is, ondanks dat ze een model zou kunnen zijn (+ VIDEO)
Advertisement

Velen dromen ervan om te kunnen doen wat wordt beschouwd als “droom”-banen: voetballer, zanger, model enzovoort. Banen die zeker hoog worden beloond en die, hoewel niet zonder inspanning, veel meer voordelen dan negatieve implicaties bieden: we hebben het echter over beroepen waarin roem, rijkdom en een zekere "macht" niet ontbreken en het is dan ook niet verwonderlijk dat ze erg gewild zijn.

Toch is er iemand die gemakkelijk een van deze activiteiten zou kunnen uitvoeren, maar bewust en met sterke overtuiging heeft besloten om het niet te doen, en de voorkeur geeft aan een duidelijk ander beroep dan de vele aanbiedingen voor modellenwerk.

via Nationworldnews

Advertisement

Johanna Juhlin, 26 jaar, is een Zweedse vrouw die uit haar land is geëmigreerd om naar de Verenigde Staten te gaan. Het klassieke verhaal van een buitenlander die zijn fortuin zoekt in het buitenland? Verre van dat.

De jonge vrouw is uit haar vaderland “gevlucht” terwijl ze voortdurend werd gezocht om als model te worden aangenomen, maar ze is afgeweken van die wereld die haar totaal niet lijkt te boeien.

Toch zou ze het zich heel goed "kunnen veroorloven": Johanna heeft een harmonieuze, slanke en zeer vrouwelijke lichaamsbouw. Maar haar keuze om de kost te verdienen viel op een heel ander beroep: metselaar.

Advertisement
Johanna Juhlin/Instagram/Screenshot

Johanna Juhlin/Instagram/Screenshot

Samen met haar zus Evelina heeft ze een eigen bedrijf gestart dat renovaties en verbouwingen aan het interieur uitvoert: de Tvillingarna Måleri Kristianstadm.

Ze zijn erg goed in hun werk, we kunnen ze bewonderen op sociale media terwijl ze allerlei “bewerkingen” uitvoeren: stucen, verven, pleisteren, behangen, en nog veel meer. Vooral Johanna heeft de aandacht getrokken van het publiek, dat eerlijk gezegd puur mannelijk is.

Dit feit bracht haar misschien enige bekendheid, maar het meisje kreeg ook te maken met zeer onaangename en discriminerende harde kritiek.

Velen hebben haar ervan beschuldigd geen noemenswaardig talent als metselaar te hebben en alleen wordt gevolgd omdat ze een aantrekkelijk en sensueel lichaam heeft.

Sommige kritieken zijn afkomstig van de mannelijke tegenhanger die hetzelfde werk doet als zij, terwijl onder de meer positieve opmerkingen die met betrekking tot haar fysieke verschijning opvallen...

Kortom, vooroordelen en discriminatie sloegen wederom toe: deze twee zussen raakten betrokken en volgden hun passie, ook al was het "ongebruikelijk". Maar daar is toch niks mis mee? Wat denk jij ervan?

Advertisement