Een rottweiler was de hele nacht getuige van een achtergelaten baby en heeft zijn leven gered - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een rottweiler was de hele nacht getuige…
Je zuigt de kleur op met een spuit en laat hem vervolgens op de muur glijden: het uiteindelijke effect is heel creatief Een eenvoudige truc om de meest vervelende insecten van het zomerseizoen weg te houden

Een rottweiler was de hele nacht getuige van een achtergelaten baby en heeft zijn leven gered

Door Janine
11.860
Advertisement

Dat de hond de beste vriend van de mens is, is een onbetwistbaar feit voor liefhebbers van deze trouwe dieren. Maar zelfs degenen die niet het geluk hebben om een hond aan hun zijde te hebben, zullen hoogstwaarschijnlijk wel verhalen kennen die dit aantonen. En mocht dat niet zo zijn, ben je nu in de gelegenheid, we vertellen je een ongelooflijk verhaal met als protagonisten een dappere rottweiler en een hulpeloze baby.

We zijn in de stad Canelones, in Uruguay: het is in een schuurtje dat, in de nacht van maandag 14 mei 2018, een jonge vrouw het leven schonk aan een baby, het kort daarna achterliet en vluchtte. Volgens de lokale pers had het meisje, die  psychische stoornissen had, de familie niet op de hoogte gesteld van haar zwangerschap en was ze na de bevalling naar een gezondheidscentrum geweest en beweerde een miskraam te hebben gehad.

Gelukkig woonde daar een rottweiler, door de eigenaars beschreven als een hond met "een goed karakter, toegewijd, gehoorzaam en volgzaam": hij vond de baby als eerste en zorgde er de hele nacht voor, in een poging hem op te warmen met zijn lichaam. Maar dat niet alleen!

De volgende ochtend waarschuwde de hond blaffend de opa van de baby, en bracht hem naar het kind: de man vond het kind nog met de navelstreng vast en bracht het, gewikkeld in zijn jas, direkt naar het ziekenhuis.

Dankzij deze viervoetige held heeft de baby het overleefd! En jij, ken jij ook zulke verhalen van dappere honden?

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt