De hond van de buren blaft 's nachts, ze neemt wraak door zes uur lang een luid liedje te draaien

Janine image
door Janine

10 September 2022

De hond van de buren blaft 's nachts, ze neemt wraak door zes uur lang een luid liedje te draaien
Advertisement

Honden zijn de meest voorkomende huisdieren samen met katten: deze kleine wezens stoppen nooit met het geven van voldoening aan hun baasjes, naast de grote genegenheid die ze elke dag tonen. Er zijn veel mensen die ervoor kiezen om een ​​hond in hun leven te hebben, ook wanneer ze geen buitenruimte hebben om hem in rond te laten rennen, zoals een tuin. Normaal gesproken wordt een goed opgevoede, goed verzorgde en goed getrainde hond ook door de buren gewaardeerd, terwijl een agressieve hond, die constant blaft, ongetwijfeld verschillende problemen zal veroorzaken bij de buurtbewoners. Saphire Jess weet hier over mee te praten, zij en haar familie ergerden zich aan het gedrag van de hond van de buren die het grootste deel van de nacht bleef blaffen.

via TikTok / saphirejess

Advertisement
TikTok / saphirejess

TikTok / saphirejess

’s Nachts niet goed kunnen uitrusten door lawaai of geblaf van een hond is vervelend, maar het kan een echt probleem worden als de hond in kwestie bijvoorbeeld niet lijkt te willen stoppen om zich te laten horen. Saphire Jess, een alleenstaande moeder, deed haar best om de buren duidelijk te maken dat hun hond niet van 's morgens vroeg tot 's avonds laat kon blaffen, maar haar boodschap lijkt niet serieus te zijn genomen. De buren antwoordden namelijk altijd dat ze er niets aan konden doen omdat de hond al oud was en daarom bleef blaffen. Saphire en haar kinderen konden echter niet meer goed rusten en het gebrek aan slaap begon ook de schoolprestaties van de kinderen negatief te beïnvloeden. Praten met de buren of de politie bellen hielp niet veel, dus besloot ze haar strategie te veranderen en over te gaan tot een “harde aanpak”.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De vrouw besloot een luidspreker vlakbij de tuin van de buren te plaatsen en zes uur lang hetzelfde nummer te spelen, op zeer hoog volume. Zelf becommentarieerde ze de situatie: "Ik nam de situatie in handen en zat met een luidspreker bij het hek van de buren en liet zes uur lang Baha Man's nummer “Who let the Dogs out” horen." Dit alles gebeurde terwijl de buren duidelijk aan het rusten waren na een nachtdienst. Misschien zouden ze hebben begrepen hoe het voelt om gewekt te worden door de geluiden van de buren?

Saphire filmde alles en plaatste de video op TikTok, waarna ze haar volgers op de hoogte hield van de situatie: toen de hond weer begon te blaffen, begon de vrouw meer liedjes aan haar afspeellijst toe te voegen en ze urenlang luid te laten horen. De opmerkingen van veel gebruikers hebben hun solidariteit met de vrouw getoond: "Als hondenbezitter steun ik je volledig", luidt een opmerking, waaruit blijkt hoe belangrijk het is om voor je huisdier te zorgen. De oude hond van de buren moet door zijn baasjes toch verwaarloosd zijn omdat hij zo veel blaft, en dat kunnen we alleen maar betreuren. Voor de rest hopen we dat Saphire en haar kinderen 's nachts wat rust kunnen vinden.

Heb jij dergelijke problemen met je buren?

Advertisement