Jongens bespotten het huis van een oude man: een man hoort ze en brengt ze op een voorbeeldige manier tot zwijgen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Jongens bespotten het huis van een oude…
Hier komt de robotkoffer die je overal volgt: zodat je je kunt verplaatsen zonder het gewicht van de bagage 17 foto's die een buitengewoon opvallend detail verbergen

Jongens bespotten het huis van een oude man: een man hoort ze en brengt ze op een voorbeeldige manier tot zwijgen

Door Janine
4.448
Advertisement

Het begint allemaal als Josh Cyganik, een eenvoudige Amerikaanse spoorwegmedewerker, kinderen hoort lachen over het huis van Leonard Bullock, een gepensioneerde man uit Pendleton, Oregon. Het huis was echt in slechte staat en zodoende besloot Josh om actie te ondernemen.

Hij schrijft een bericht op Facebook waarin hij het verhaal vertelt en een beroep doet om het te herstructureren. De reactie van de gemeenschap is ongelooflijk.

via: ntd.tv

Op de ochtend van de afspraak waren er al twintig vrijwilligers. In de loop van de dag kwamen meer dan honderd mensen uit alle naburige staten.

Inwoners uit Californië, Texas en Washington kwamen om te helpen en verschillende collega's van Ocean Pacific, de historische spoorwegmaatschappij waar Josh voor werkt.

"Er hing een geweldige sfeer! Iedereen was blij om mee te helpen", vertelde Josh. "We ontvingen ook veel donaties van mensen die niet kwamen maar toch wilden helpen. Mensen uit de wijk brachten eten en drinken. Zelfs Starbucks gaf ons liters koffie!"

Het resultaat is schitterend, zoals je kunt zien lijkt het huis niet meer op wat het was.

Advertisement

Leonard en zijn vrouw Dorothy kunnen nu op hun nieuwe veranda zitten.

En over de jongens die hen uitlachten kunnen we zeggen: wie het laatst lacht, lacht het best!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt