Ze verdeelt het haar in strengen en begint te knippen: dit is de truc van de kapster die je meteen thuis moet uitproberen! - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze verdeelt het haar in strengen en…
Een vrouw redt een hondje van de straat: de manier waarop de hond haar bedankt doet haar in huilen uitbarsten Een moeder beledigt een

Ze verdeelt het haar in strengen en begint te knippen: dit is de truc van de kapster die je meteen thuis moet uitproberen!

01 Augustus 2018 • Door Janine
16.255
Advertisement

Wil je een andere stijl dan die je tot nu toe had? Je kunt beginnen met het kapsel, te beginnen bij de salon van Menduha Böhm en Meryem Oezcan, oftewel M&M Friseure. Voordat je besluit ze een bezoekje te brengen - ze bevinden zich in Duitsland, in Fürth-, kun je een kijkje nemen op het  Instagram profiel of op de site: zo krijg je een duidelijk idee, niet alleen van de vakantiesfeer die heerst in de salon, maar ook van de stijl en de creativiteit van de kapsels. Een originaliteit die begint bij de kniptechniek, bedacht door de twee blonde eigenaressen, waardoor het mogelijk is om tijd te besparen voor een verrassend resultaat.

Sources: Instagram  Youtube   Sito


De truc om je haar perfect te knippen, door even de schaar erin te zetten, zal je verrassen!

De innovatieve haarkniptechniek voorgesteld door M&M Friseure lijkt vrij eenvoudig: de truc is om het natte haar in 4 of 5 strengen te verdelen, dan het haar verticaal op het hoofd te trekken en dan te knippen, uiteraard volgens de gewenste lengte.

Bekijk de video en vertel ons wat je ervan vindt: zou het iets voor jou zijn?

Gezien de 27.700 volgers op Instagram, lijkt het erop dat deze kappers in staat zijn om de wensen van hun klanten correct te interpreteren. Misschien komt het ook door de cocktail - alcoholisch of niet, naar smaak - aangeboden door het huis? Het proberen waard!

Tags: TrucjesKapselsIdeeën
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt