Volgens dit schattige kind schiep God grootmoeders om van hun kleinkinderen te houden en voor hen te zorgen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Volgens dit schattige kind schiep God…
Een man beledigt een gehandicapte jongen in de trein: dan heeft hij er spijt van en verontschuldigt hij zich De video van deze 2 pinguïns die een romantische wandeling maken, is het liefste wat je vandaag ziet

Volgens dit schattige kind schiep God grootmoeders om van hun kleinkinderen te houden en voor hen te zorgen

Door Janine
24.572
Advertisement

Wie houdt niet van zijn oma? Maar vooral, hoe zou de wereld eruit zien zonder oma's? De verhalen die ze ons vertellen en ons verteld hebben, de heerlijke lunches, geheime recepten, kadootjes wanneer het geen kerst of je verjaardag is. En als we  "Waarom heeft God oma's geschapen?" zouden vragen aan een kind, wat zou dan zijn antwoord zijn? Dit is zijn leuke reactie.

Waarom heeft God oma's geschapen?

Dit is de vraag die gesteld wordt aan een kind, dat op een leuke manier geprobeerd heeft te antwoorden, met motivaties die heel waardevol voor hem zijn. Op deze vraag hebben wetenschappers en experts al geprobeerd een antwoord te geven, en dit is al jaren onderwerp van discussie. Volgens de psychologie zouden grootmoeders de favorieten zijn van kleinkinderen, vooral vanwege hun kalmte. Het is bekend dat vergeleken met toen zij zelf moeder waren, ze veel makkelijker zijn ten opzichte van hun kleinkinderen.

Het werk van oma's is minder stressvol dan dat van de ouders. Ze richten zich op de leuke kant van het opvoeden van een kind, dat allemaal draait om ontspanning en spelen. Ook daarom lijken ze altijd de "coole" persoon, terwijl moeders de "serieuze" figuur zijn.

Terugkomend op de video van de kleine karateka, op de vraag "Waarom schiep God oma's?", was hij in staat om te antwoorden door geldige argumenten naar voren te brengen. Het kind blijkt veel van zijn 100-jarige oma te houden en ondanks zijn leeftijd lijkt hij zich al bewust te zijn van het belang dat zijn oma binnen het gezin heeft.

Hieronder vind je de video van de vraag. Probeer jij ook eens aan je kinderen te vragen waarom ze zoveel van hun oma houden, een flinke dosis tederheid is verzekerd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt