Een moeder beledigt een "vieze" man in het bijzijn van haar dochter: hij onthult wie hij echt is... en leert haar een lesje - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een moeder beledigt een "vieze" man…
Ze verdeelt het haar in strengen en begint te knippen: dit is de truc van de kapster die je meteen thuis moet uitproberen! 20 keer

Een moeder beledigt een "vieze" man in het bijzijn van haar dochter: hij onthult wie hij echt is... en leert haar een lesje

Door Janine
6.346
Advertisement

Dat we boeken niet beoordelen naar hun omslag is één van de eerste lessen die we als kinderen leren, maar kennelijk was deze moeder die dag afgeleid en dus sloeg ze een slecht figuur in het bijzijn van haar dochter. Ze liepen in de supermarkt toen ze deze man in de rij bij de kassa zagen staan. Het meisje, 7 jaar, begint hem aan te staren: hij heeft een vies gezicht, zijn armen vol met tatoeages en hij draagt een vreemd petje met het logo van een eland. De moeder zegt tegen haar: "Kijk, daarom is het zo belangrijk om te studeren!".

De man hoort het. Hij draait zich om en geeft antwoord. Wat hierop volgt is het verslag van de gebeurtenis die hij zelf op Facebook heeft geplaatst.

Zo zag Andy Ross er die dag uit.

"Allereerst", begon de man, genaamd Andy Ross, "het kan zijn dat ik vies ben, maar ik ben opgeleid. Ik heb een diploma, ben afgestudeerd en heb verschillende medische specialisaties. Dus de veronderstelling dat ik dom ben, omdat ik vies ben, is het enige echt domme."

Hij vervolgde: "Ten tweede, als je tegen je dochter zegt dat je naar me moet kijken omdat ik tatoeages heb, haal je haar creativiteit weg en verpest je haar fantasie. U spreekt uzelf nogmaals tegen, mevrouw. Ik ben trots op mijn tatoeages, die gemaakt zijn door de kunstenaar Forrest Bateman. Ze vieren de liefde die ik heb voor mijn land en zijn herinneringen aan mijn missies als paramedicus van het leger."

"Ten derde, als jouw probleem het petje is, wel, ik draag het om een precieze reden. Ik ben mede-eigenaar van een jachtbedrijf dat regelmatig in het gebied opereert, het heet Evergreen State Outdoors en de eland is ons logo." En toen legde hij de reden uit waarom hij vies is.

"Tenslotte, koos ik ervoor om in de bouw te werken. Ik ben er trots op dat ik een van de mensen ben die elke dag Amerika bouwt en elke ochtend gelukkig opsta met het werk dat ik heb. Toen ik mijn militaire dienst afmaakte, probeerde ik op kantoor te werken, maar dat was niets voor mij. Ik moet buiten werken, met mijn handen. Dit betekent dat je vies wordt. Maar ik heb een heel goed salaris, ik betaal belasting en ik onderhoud probleemloos mijn familie."

Advertisement

"Dus mijn uiterlijk zegt niets over mijn Intelligentie Quotient of het niveau van mijn opleiding. Ik sluit af met twee heel eenvoudige zinnen: ik wens u een fijne dag en probeer niemand te beoordelen op zijn uiterlijk. Veel geluk met uw dochter. "

Andy besluit de post met een reeks conclusies over het incident:

  1. Beoordeel mensen niet op het eerste gezicht.
  2. Doe wat je wilt, anderen oordelen toch wel.
  3. De "witte boorden" banen zijn eigenlijk de beste: ze betalen goed en discrimineren niet.
  4. Onderwijs is belangrijk, maar de universiteit garandeert je niets.
  5. Ervaring, consistentie en hard werken maken je succesvol in het leven.
  6. Als je een dwaze ouder bent, zul je dwaze kinderen opvoeden.
  7. Als je iemand probeert te beledigen op basis van je intelligentie, laat je dan niet belachelijk maken door zijn intelligentie.
  8. Ik moet even gaan douchen.

 

Zijn post op Facebook is in korte tijd viral gegaan en veel gebruikers hebben hem gecomplimenteerd en vergelijkbare ervaringen gedeeld. Onze samenleving is erg oppervlakkig en het is gemakkelijk met je vinger te wijzen naar een onbekende. Laten we in ieder geval proberen dit slechte voorbeeld niet aan onze kinderen te geven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt