Omdat ze dacht dat ze in gevaar was, redt een schattige Newfoundlander haar baasje door haar aan het shirt te trekken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Omdat ze dacht dat ze in gevaar was,…
9 goedkope trucs om voor je auto te zorgen... en hem er als nieuw uit te laten zien Kinderen leren tekenen met behulp van cijfers en letters: een leuke en zeer nuttige oefening

Omdat ze dacht dat ze in gevaar was, redt een schattige Newfoundlander haar baasje door haar aan het shirt te trekken

Door Janine
23.305
Advertisement

Zoals de titel van een bekende film luidt, gaat de misdaad nooit met pensioen en gelukkig gaan ook de strandwachters niet met vakantie (als ze nodig zijn). Alleen is in deze video de strandwachter een enorme bos haar die klaar staat waarvoor hij is opgeleid: redding op zee. Wanneer zijn baasje door een golf wordt overspoeld, redt deze lieve Newfoundlander haar, ook al was het gevaar minimaal.

Het kleine meisje speelde met haar hond op een paar meter van de kust, op een plek waar het water slechts enkele centimeters steeg. Hoewel ook de moeder van het kind oplette, aarzelde de Newfoundlander niet om zijn plicht te doen, oftewel mensen redden die in het water in de problemen zijn gekomen.

Het kleine meisje dat in het water ligt te spelen, wordt door een golf overspoeld en dit is precies het moment waarop de hond in actie komt: hij nadert haar, neemt haar bij haar shirt en trekt haar zachtjes naar de kust. Uit de rustige houding van de hond is te merken dat ook hij zich had gerealiseerd dat hij niet in een echte noodsituatie verkeerde, maar dat hij er toch de voorkeur aan gaf het kind op een veiliger plek te brengen.

De moeder heeft alles gefilmd en de video op internet geplaatst omdat ze iedereen wilde laten zien wat een lieve dieren dit zijn: newfoundlanders zijn ideale honden voor kinderen, speels, lief en heel verantwoordelijk - ook al moet je rekening houden met hun niet onverschillige grootte!

Heeft deze video je ontroerd? Laat hem aan de mensen zien waarvan je denkt dat zij zich ook zullen ontroeren bij een dergelijke scène!

Tags: DierenHondenKinderen

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt