De betekenis van het hebben van een "M" in de hand, volgens de oude kunst van chiromantie - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De betekenis van het hebben van een…
Hij red het leven van 50 mensen door organen te doneren: artsen en verpleegkundigen brengen hem een eerbetoon met een erehaag Een studie beweert: thuis blijven met de kinderen kan zwaarder zijn dan naar het werk gaan

De betekenis van het hebben van een "M" in de hand, volgens de oude kunst van chiromantie

Door Janine
38.357
Advertisement

Het lezen van de hand is een discipline die zijn oorsprong enkele duizenden jaren geleden heeft in India. Het lijkt erop dat het is afgeleid van de hindoe-astrologie en voor de eerste keer werd genoemd in de oude Chinese teksten van waarzeggerij I Ching. De praktijk verspreidde zich vervolgens naar Azië en Europa, en arriveerde in Griekenland (er zijn sporen in sommige filosofen, waaronder Anaxagora). Het schijnt dat Alexander de Grote het ook gebruikte om het karakter van zijn militaire officieren te onderzoeken en te beoordelen.

Deze fascinerende praktijk heeft duidelijk geen wetenschappelijke basis, maar kan misschien wat stof tot nadenken geven over de eigen persoonlijkheid en de eigen toekomst. Dus, heb je een "M" in de palm van je hand? Dit is wat het betekent.

Degenen die een "M" op de palm van hun hand hebben, voelen zich meestal aangetrokken tot carrières zoals journalistiek, schrijven of onderwijs. Hun onderscheidende toon is hun vasthoudendheid: ze houden van uitdagende situaties, die een grote discipline en hoge dosis motivatie vereisen, en om deze reden slagen ze meestal in hun leven.

Hun vastberadenheid en moed zorgen ervoor dat ze een goede predispositie als leider hebben en daarom geschikt zijn voor leidinggevende functies.

Bovendien zijn deze mensen bijzonder intuïtief, vooral als het gaat om het herkennen van eerlijkheid: het is niet moeilijk voor hen om te begrijpen als iemand liegt, of als ze zich over het algemeen niet correct en oneerlijk gedragen. Dit vermogen is onder andere bijzonder sterk bij vrouwen.

Kortom, als je een M hebt, houd dan altijd één ding in gedachten: je bent een gelukkig mens en je hebt alles in je om je doelen te bereiken. Of je nu in handlezen gelooft of niet, vertrouw altijd op je vaardigheden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt