Moederbeer neemt haar kleintjes mee voor een duik in het zwembad: de video die verborgen gefilmd is, is hilarisch - BekijkDezeVideo.nl
x
Moederbeer neemt haar kleintjes mee…
De foto's van deze dieren laten je in minder dan 2 seconden lachen China: een vrouw valt flauw en haar hond staat erop om in de ambulance te stappen en haar naar het ziekenhuis te brengen

Moederbeer neemt haar kleintjes mee voor een duik in het zwembad: de video die verborgen gefilmd is, is hilarisch

05 September 2018 • Door Janine
4.849
Advertisement

In veel delen van de Verenigde Staten liggen de huizen aan de rand van het bos en het is dus niet vreemd om af en toe een wild schepsel vlakbij te vinden.

Deze familie uit New Jersey overkwam het dat het zwembad ingenomen werd door een vrolijk berengezin: de moederbeer bracht de welpen om een verfrissend bad te nemen op een bijzonder warme dag. De scène van binnenshuis genomen - altijd beter de afstand bewaren! - is meer dan hilarisch.

Het grappige aan deze video is het feit dat de berenwelpen zich met hetzelfde enthousiasme gedragen als kinderen wanneer ze een zwembad zien.

De vrolijke groep beren nadert voorzichtig het zwembad en onderzoekt de diepte en mogelijke gevaren.

Dan waagt een van de beren het om het zwembad in te gaan en doet dat met dezelfde bewegingen als een mens! Maar hier eindigt niet de gelijkenis van de welpen met de mens: een andere beer pakt de opblaasbare bal die in het zwembad drijft en begint ermee te spelen.

Langzaam vinden de beren één voor één de moed om het koude water in te gaan: intussen controleert moederbeer - zoals alle moeders doen - de situatie vanaf de rand van het zwembad. De beren vermaken zich kostelijk, en moederbeer ook door pootje te baden.

Uiteindelijk kan ook moederbeer de verleiding om een duik te nemen niet weerstaan.

De gelukkige familie maakt gebruik van de afwezigheid van de eigenaren van het zwembad - zich niet bewust van hun aanwezigheid in huis - voor een nogal lang bad.

Opgemerkt moet worden dat het water in het zwembad van kleur verandert als de beren zich onderdompelen: van helder wordt het troebel, vanwege de vacht van de kleintjes. De eigenaren hebben wat te doen straks!

De politie arriveerde kort daarna - zoals gebruikelijk in deze gevallen - maar moederbeer riep prompt de welpen voordat ze kwamen, waarschijnlijk roken ze het gevaar.

Een grappige inbraak die de eigenaren van het zwembad niet konden onderbreken!

Tags: DierenKomischeBeren

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt