Dit 9-jarige meisje speelt 'Despacito' met haar viool: ze heeft miljoenen mensen verliefd laten worden - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit 9-jarige meisje speelt 'Despacito'…
Deze jongen heeft duizenden mensen verbaasd door prachtige schilderijen te maken met twee handen Hij loopt met zijn honden door het bos en valt in een afgrond: de een helpt hem, de ander gaat hulp zoeken

Dit 9-jarige meisje speelt 'Despacito' met haar viool: ze heeft miljoenen mensen verliefd laten worden

08 September 2018 • Door Janine
13.231
Advertisement

Talent is een kostbaar geschenk dat degene onderscheidt die het bezit, maar tegelijkertijd met anderen moet worden gedeeld. Waarom? Niet alleen om te worden erkend en gewaardeerd, maar ook omdat talent, als het niet onder de aandacht wordt gebracht, verspilt wordt.

Dit meisje begreep dit en maakte gebruik van pleinen en andere openbare plaatsen om haar buitengewone muzikale talent bekend te maken. Omdat het vooral niet elke dag gebeurt om zo'n getalenteerde violist te ontmoeten.


Haar naam is Karolina Protsenko, ze is 9 jaar oud en heeft een uitzonderlijk talent: viool spelen. Ze begon dit instrument op de leeftijd van 6 jaar te spelen, en sindsdien heeft ze begrepen dat ze haar "zielsverwant" heeft gevonden. De viool is in feite haar passie, haar leven; maar op hetzelfde moment begreep Karolina dat ze het met anderen wilde delen.

"Mijn wens is om wat magie en inspiratie naar de wereld te brengen door mijn liefde voor de viool", zegt de jonge violiste op haar YouTube-pagina.

Dus Karolina mist, in aanvulling op het opnemen van albums van haar muzikale uitvoeringen, geen gelegenheid om haar kunst aan de wereld te doneren, spelen in de straten en pleinen van de steden waar ze zich bevindt.

Hier zien we haar in Santa Monica, Californië, waar ze de gelukkige voorbijgangers heeft betoverd met het beroemde lied "Despacito" van Luis Fonsi en Daddy Yankee.

Herinterpreteerd op de viool, heeft het bekende nummer een ongewoon vleugje gekregen, waar steeds meer nieuwsgierigen op afkwamen, om een menigte rond de getalenteerde violist te creëren. Carlos Gusti was één van hen en filmde de uitvoering en plaatste het op Facebook, waar het door 2,5 miljoen gebruikers werd gedeeld en 97 miljoen keer werd bekeken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt