11 tekenen dat je met een goede man samen bent, oftewel de juiste - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
11 tekenen dat je met een goede man…
Denken dat je elk moment sterk moet zijn, kan leiden tot een emotionele inzinking: dat beweert een studie Deze 14 foto's van mensen die iets goeds voor een ander doen geven je het vertrouwen terug dat je hebt verloren

11 tekenen dat je met een goede man samen bent, oftewel de juiste

Door Janine
39.073
Advertisement

Het is bekend dat liefde, net als geluk, blind is, maar soms zou het beter zijn om beter te kunnen zien, om niet de meest voor de hand liggende fouten te maken. Om niet nog eens gedwongen te worden om een vriend te troosten met een gebroken hart, of om een schouder te zoeken om uit te huilen, zou het nuttig zijn om een handleiding te hebben die vrouwen waarschuwt welke mannen vermijden zouden moeten worden, waardoor ze hun aandacht op een ander kunnen richten.

Hoewel je in de liefde durf nodig hebt, kun je risico's verminderen, rekening houdend met deze 11 karakteristieke tekenen van een "goede" man.

1. Hij geeft je een goed gevoel over je buiten en binnenkant: een goede man weet zijn vrouw het gevoel te geven dat ze mooi is, in alle opzichten en dat ze voor hem onmisbaar is.

2. Hij is een bron van inspiratie: Een goede man zal altijd een sterk karakter hebben dat ervoor zorgt om een betere vrouw te zijn.

3. Hij steunt je in de meeste gevallen: Een goede man begrijpt het belang om solidair en meegaand te zijn, steun en toevlucht biedend wanneer de situatie dit vereist.

foto: pixabay

4. Hij probeert altijd te verbeteren: Een goede man is niet arrogant: zelfs als hij zich bewust is van zijn intelligentie, probeert hij zichzelf altijd te verbeteren.

5. Hij geeft je een veilig en beschermd gevoel: Het is de plicht van de man om je op je gemak te stellen of je een veilig gevoel te geven; een goede man zal altijd zijn vrouw verdedigen.

6. Hij hecht belang aan kleine dingen: Hij houdt de deur open, schuift de stoel aan, helpt haar met het huishouden: allemaal typische acties van een goede man.

7. Hij is eerlijk en behulpzaam: een goede man liegt, bedriegt of steelt niet, vooral niet tegenover de persoon van wie hij het meest houdt.

Advertisement
foto: maxpixel.net

8. Hij is nooit aanvallend: Een goede man valt zijn partner nooit aan, en gebruikt nooit geweld; in plaats daarvan neemt hij zijn toevlucht tot het intellect om conflicten op te lossen.

9. Hij ondersteunt je met heel zijn hart: In geen geval zal een goede man je verwaarlozen, zelfs niet in de moeilijkste situaties.

10. Hij werkt eraan om je te verdienen en jouw vertrouwen te behouden: Een goede man weet dat vertrouwen moet worden verdiend en nooit als vanzelfsprekend moet wordt beschouwd.

11. Hij zet je in elke situatie op de eerste plaats: In de meeste gevallen is een goede man onbaatzuchtig en zet zijn vrouw op de eerste plaats.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt