De soldaat keert na 9 maanden terug naar huis en verrast zijn hond op een lieve manier - BekijkDezeVideo.nl
x
De soldaat keert na 9 maanden terug…
Op de bewakingscamera's is te zien dat kinderen een portemonnee met daarin 700 dollar teruggeven Wat zit er verstopt achter de lijntjes? Slechts enkelen weten het juiste antwoord

De soldaat keert na 9 maanden terug naar huis en verrast zijn hond op een lieve manier

09 September 2018 • Door Janine
20.482
Advertisement

Herinner je je het verhaal van Argo, de hond van Ulisse? Het trouwe dier wachtte twintig jaar op de terugkeer van zijn baasje en was net op tijd om hem terug te zien keren naar Ithaca en hem te groeten, voordat hij zijn ogen sloot.

Als je gelooft dat Argo slechts een symbool is van het perfecte ideaal van loyaliteit, dan heb je het mis: in werkelijkheid slaat Argo's hart in alle honden van de wereld. En zeker in de borst van Bear.

Het is een prachtige Golden Retriever die een zeer vergelijkbare en even emotionele ervaring heeft meegemaakt.

Bear is een prachtige hond geliefd bij de hele familie Coburn. Ondanks dit en het feit dat hij van nature van iedereen houdt, klopt zijn hart echt hard voor één persoon: zijn baasje Kevin, die negen maanden weg is omdat hij een soldaat op een missie is.

Bear moet dus geduld hebben, terwijl de rest van het gezin hem probeert op te vrolijken met knuffels en spelletjes: waaronder de op dit moment meest trendy. Het spel bestaat erin zich te verstoppen achter een grote doek, deze te verplaatsen om de aandacht van de hond te trekken - die ondertussen alert blijft om te zien wat er gaat gebeuren - en deze vervolgens op de grond te laten vallen en tegelijkertijd weg te rennen. De indruk moet zijn dat je in het niets bent verdwenen.

De reacties van de dieren zijn steeds anders, maar in elk geval heel grappig: die van Bear is echter heel bijzonder.

Zijn familie heeft een verrassing georganiseerd die hij ongetwijfeld zal waarderen.

Terwijl de broer van Kevin dit spellletje vaak speelt, verschijnt hij ineens achter het doek, zijn enige grote liefde: Kevin, die eindelijk is thuisgekomen!

In de video die Kevin op Facebook heeft gepubliceerd en die ruim 26 miljoen keer is bekeken, kun je duidelijk de verbijstering van de hond zien, zijn kwispelende staart, bijna gelooft hij zijn ogen niet, en begint te springen en zijn geliefde baasje te likken in een groeiend enthousiasme en vreugde!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt