Een moeder verandert de clip van de doos tissues in een veiligheidsaccessoire: het advies gaat het web over - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder verandert de clip van de…
Een zwangere vrouw verloor haar baby door een infectie die ze had opgelopen tijdens het zetten van een tatoeage 14 signalen die een evenwichtige en ondersteunende moeder tegenover haar kinderen kunnen kenmerken

Een moeder verandert de clip van de doos tissues in een veiligheidsaccessoire: het advies gaat het web over

15 Oktober 2018 • Door Janine
3.173
Advertisement

Wanneer ze thuiskomen en hun eerste stappen beginnen te zetten - hier en daar kruipend - kunnen pasgeborenen echt ongrijpbaar zijn. Slechts één seconde onoplettendheid omdat ze uit het zicht verdwijnen kan voor problemen zorgen! Hun aangeboren nieuwsgierigheid brengt hen ertoe om elke hoek van het huis te verkennen, spelend met elk voorwerp dat ze onderweg tegenkomen.

Een van de accessoires in onze huizen, die altijd de aandacht van kinderen trekt, is het stopcontact. Om de een of andere reden zijn die gaten aan de muur onweerstaanbaar en kinderen aarzelen niet om hun kleine vingertjes of hun speelgoed erin te stoppen, misschien door het gebaar van hun ouders na te bootsen.

Hoe zorg je ervoor dat stopcontacten veilig zijn?


Er zijn stopcontactbeschermers in de handel verkrijgbaar die op het stopcontact passen, maar ze verbergen ze niet volledig uit het zicht. Daarom heeft een moeder, Brittany Kurtz, een creatieve recyclingmethode bedacht en met ons gedeeld om die gevaarlijke gaten ver weg te houden uit het bereik en zicht van kinderen.

Het enige wat je hoeft te doen is de plastic clip van de vochtige doekjes verwijderen en deze rond het stopcontact vast lijmen. De praktische clip kan worden geopend om de apparaten aan te sluiten, maar eenmaal gesloten, wordt het een kostbare extra bescherming.

👶🏻Mommy Life Hack👶🏻 Remove the adhesive top from the baby wipes package, then place over outlets. I certainly still...

Pubblicato da Brittany Kurtz su Sabato 15 settembre 2018

De meeste van zulke clips zijn gemaakt van een zeer bestendig plastic en hun opening is kindveilig, dus ze zijn perfect voor dit gebruik! Als we de stopcontacten bedekken met deze truc en de beschermende doppen erin laten zitten, kunnen we er vrij zeker van zijn dat kinderen er niet in kunnen komen, en anders zullen ze er in ieder geval veel tijd aan moeten besteden.

Wat vind je van dit mini-creatieve recyclingproject? Volgens ons lijkt het een goed idee... Immers, als het om kinderen gaat, kun je niet voorzichtig genoeg zijn!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt