De vader zingt samen met zijn dochter na het douchen: de tederheid van het meisje zal je hart doen smelten - BekijkDezeVideo.nl
x
De vader zingt samen met zijn dochter…
Moeders hebben meer kans om de genen van de intelligentie door te geven aan hun kinderen, suggereert een onderzoek De onderwijzer verplicht studenten om hun smartphones te vergrendelen en een

De vader zingt samen met zijn dochter na het douchen: de tederheid van het meisje zal je hart doen smelten

09 Oktober 2018 • Door Janine
15.442
Advertisement

De liefde voor muziek is aangeboren, het is niet iets dat wordt geleerd door te studeren of te oefenen. Het feit dat kinderen sinds hun geboorte reageren op de muzikale prikkelingen bewijst dat. Binnen de kortste keren leren ze het eerste liedje uit het hoofd, ongeacht of de woorden daadwerkelijk overeenkomen met de tekst. Net als dit kleine meisje dat met haar vader een lied "zingt" van Maroon 5... Te lief!


Sowieso al een heel teder moment: het meisje en haar vader die net uit de douche komen en de muziek, op een ontspannen moment, heel herkenbaar. De muziek is van het beroemde liedje van Maroon 5 die je vast al eens gehoord hebt.

Hoogstwaarschijnlijk heeft het meisje het al vaker gehoord, omdat ze de woorden praktisch uit het hoofd kent: het kind is nog te klein om zich zo'n lang stuk te kunnen herinneren, maar ze heeft de bewegingen van de mond geleerd toen ze het nummer van Maroon 5 zong.

Samen met pappa playbackt ze het nummer met een oneindige tederheid, waardoor ze meerdere keren het middelpunt van de scène verdient met "solo's" van een toekomstige ster.

We willen je niet langer vervelen, met zo'n video heeft dat weinig zin: beoordeel zelf de "uitvoering" van dit lieve meisje die het web al heeft ontroerd! Mis de video niet!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt