Ze kunnen niet in verschillende wiegjes slapen, anders huilen ze wanhopig: het verhaal van een onafscheidelijke tweeling

Janine image
door Janine

28 Januari 2022

Ze kunnen niet in verschillende wiegjes slapen, anders huilen ze wanhopig: het verhaal van een onafscheidelijke tweeling
Advertisement

Degenen die broers en zussen hebben weten hoe de band soms sterk en exclusief kan zijn en soms ook verschrikkelijk ondraaglijk. Vaak, zeker als je een tweeling bent, zoek je elkaar op, deel je min of meer mooie momenten, word je beste vrienden en vertrouwelingen en wil je alles samen doen met de ander. Dit als alles goed is, maar anders?

Anders zou een broer of zus, of het nu gaat om karakterverschillen of om specifieke gebeurtenissen, de persoon kunnen zijn die je moet vermijden en met wie je zo min mogelijk contact moet hebben. Dit is absoluut niet het geval met de tweeling waarover we je gaan vertellen, integendeel, zeggen dat ze onafscheidelijk zijn, zou hun band minimaliseren. Hun moeder weet er alles van!

Brenna Grund, een 27-jarige vrouw uit Minnesota, plaatste een video op TikTok die haar 56.000 volgers laat zien wat er gebeurt als ze Lane en Lennox, haar kinderen, probeert te scheiden. De reactie is werkelijk ongelooflijk: hoewel de wiegjes vlak bij elkaar staan, huilt de tweeling wanhopig en kunnen ze niet vredig in slaap vallen. Dit gebeurt alleen als de moeder ze in dezelfde wieg legt en de een de warmte van de ander kan waarnemen.

Advertisement

π‘Œπ‘œπ‘’'π‘Ÿπ‘’ π‘›π‘œπ‘‘ 𝑗𝑒𝑠𝑑 π‘šπ‘¦ 𝑑𝑀𝑖𝑛 π‘π‘Ÿπ‘œπ‘‘β„Žπ‘’π‘Ÿ; π‘¦π‘œπ‘’'π‘Ÿπ‘’ π‘šπ‘¦ π‘‘π‘Ÿπ‘’π‘’ π‘π‘–π‘™π‘™π‘Žπ‘Ÿ π‘œπ‘“ π‘ π‘‘π‘Ÿπ‘’π‘›π‘”π‘‘β„Ž π‘Žπ‘›π‘‘ π‘‘β„Žπ‘’ π‘œπ‘‘β„Žπ‘’π‘Ÿ β„Žπ‘Žπ‘™π‘“ π‘‘β„Žπ‘Žπ‘‘ π‘šπ‘Žπ‘˜π‘’π‘  π‘šπ‘’ π‘π‘œπ‘šπ‘π‘™π‘’π‘‘π‘’. They are holding hands β€οΈπŸ’™

Pubblicato da Brenna Grund su Venerdì 25 giugno 2021

Voordat de video werd gepubliceerd, had Brenna echter herhaaldelijk verteld over haar ervaring op internet en hoe ze op geen enkele manier haar kinderen kon scheiden zonder dat ze wanhopig werden. De kritiek op dit alles liet niet lang op zich wachten. Velen hebben beweerd dat dit geen goede methode is om kinderen op te voeden. Maar de vrouw antwoordde door iedereen, met beelden, te laten zien wat er werkelijk gebeurt door ze te scheiden en voerde aan dat "hun band onverklaarbaar is in woorden en misschien alleen degenen die een tweeling hebben de betekenis ervan kunnen begrijpen". Dit is waarschijnlijk het geval. Zeker als je nog maar 7 maanden oud bent en het begin van je leven niet makkelijk was. Helaas bleef de tweeling 20 dagen op een neonatale intensive care vanwege verschillende problemen bij de geboorte en misschien is het nog steeds de beste manier om zichzelf gerust te stellen. Wetende dat de tweelingbroer er is, zelfs onbewust gezien hun jonge leeftijd, maakt hun spelen, hun dagelijks leven en hun slaap vredig.

"Voor hen is het heel ontspannend om te knuffelen, elkaars handjes vast te houden en inmiddels zijn ze eraan gewend", schreef Brenna in een reactie op de vele video's die zijn geplaatst over de perikelen van haar kinderen. Ze verklaarde verder dat baby's laten huilen tot ze uitgeput zijn voor haar geenszins een goede manier is om ze op te voeden en richtlijnen te geven. Veel van de mensen die haar volgen zijn het ermee eens en moedigen haar aan om in deze richting door te gaan: dat ze elkaar knuffelen en gelukkig zijn. In ieder geval voor nu en totdat ze klaar zijn om van elkaar te scheiden.

Een ontroerende en zeer tedere band die laat zien hoeveel liefde er zelfs kan zijn tussen twee wezens die zo klein en onwetend zijn. Wat vind jij? Zou je je gedragen als Brenna of zou je hen andere gewoontes proberen aan te leren?

Advertisement