Een droom wordt werkelijkheid: er is een TV zender die 24 uur per dag kerstfilms uitzendt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een droom wordt werkelijkheid: er is…
Steenbok: hier zijn 10 feiten die van mensen met dit sterrenbeeld de beste maken Kinderen vroeg naar bed brengen is goed voor de geestelijke gezondheid van moeders, dat zegt een kinderarts!

Een droom wordt werkelijkheid: er is een TV zender die 24 uur per dag kerstfilms uitzendt

5.957
Advertisement

De kerstsfeer is iets ongeëvenaards, de steden en de straten zijn doordrongen van een bijna surrealistische sfeer. De beste manier om je avonden in deze periode te beëindigen, is met je gezin te genieten van een geweldige kerstfilm. Helaas voldoen de TV zenders niet altijd aan deze "behoefte" en zenden ze televisieprogramma's of films uit die er niets mee te maken hebben. Gelukkig is er een nieuw televisiekanaal dat ruimschoots op tijd aan onze "kerstbehoeften" kan voldoen.

Als je het zat bent om te moeten wachten tot december om kerst te vieren en je nu al omringd wilt worden door de magie van kerst, zouden je dromen eindelijk werkelijkheid kunnen worden!

Sinds 24 september is er een Engelse TV zender, die alle uren en dagen van de week besteedt aan de kerstprogrammering! Tot 1 januari 2019 worden alleen kerstfilms uitgezonden, waaronder de grote klassiekers van het genre. Het is mogelijk om achter elkaar alle films te zien die geschiedenis hebben gemaakt zoals "How the Grinch Stole Christmas" of "Home Alone " of andere minder bekende films maar evengoed met een fascinerende sfeer.

Helaas is de TV zender True Christmas momenteel alleen beschikbaar voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk op de Freesat 302-, Sky 319-, Freeview 62- en Virgin 424-stations. We hopen dat een streamingplatform zo snel mogelijk beschikbaar zal zijn om in de rest van de wereld te kunnen worden bekeken of dat het rechtstreeks op onze TV te zien zal zijn. In de tussentijd kun je de programmering in de tv-gids van True TV bekijken om een idee te krijgen over de zender.

Het is duidelijk dat de sociale media gek is geworden en men er verdeeld over is, degenen die al lang op zoiets gewacht hadden en degenen die denken dat het verkeerd is om kerst al zo lang van tevoren te vieren. Wat vind jij? Kun je niet wachten tot True Christmas ook bij ons te zien zal zijn?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt