Een droom wordt werkelijkheid: er is een TV zender die 24 uur per dag kerstfilms uitzendt

Janine image
door Janine

13 Oktober 2018

Een droom wordt werkelijkheid: er is een TV zender die 24 uur per dag kerstfilms uitzendt
Advertisement

De kerstsfeer is iets ongeëvenaards, de steden en de straten zijn doordrongen van een bijna surrealistische sfeer. De beste manier om je avonden in deze periode te beëindigen, is met je gezin te genieten van een geweldige kerstfilm. Helaas voldoen de TV zenders niet altijd aan deze "behoefte" en zenden ze televisieprogramma's of films uit die er niets mee te maken hebben. Gelukkig is er een nieuw televisiekanaal dat ruimschoots op tijd aan onze "kerstbehoeften" kan voldoen.

Advertisement
s_herman/Flickr

s_herman/Flickr

Als je het zat bent om te moeten wachten tot december om kerst te vieren en je nu al omringd wilt worden door de magie van kerst, zouden je dromen eindelijk werkelijkheid kunnen worden!

Sinds 24 september is er een Engelse TV zender, die alle uren en dagen van de week besteedt aan de kerstprogrammering! Tot 1 januari 2019 worden alleen kerstfilms uitgezonden, waaronder de grote klassiekers van het genre. Het is mogelijk om achter elkaar alle films te zien die geschiedenis hebben gemaakt zoals "How the Grinch Stole Christmas" of "Home Alone " of andere minder bekende films maar evengoed met een fascinerende sfeer.

Advertisement
Il Grinch/Universal Pictures

Il Grinch/Universal Pictures

Helaas is de TV zender True Christmas momenteel alleen beschikbaar voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk op de Freesat 302-, Sky 319-, Freeview 62- en Virgin 424-stations. We hopen dat een streamingplatform zo snel mogelijk beschikbaar zal zijn om in de rest van de wereld te kunnen worden bekeken of dat het rechtstreeks op onze TV te zien zal zijn. In de tussentijd kun je de programmering in de tv-gids van True TV bekijken om een idee te krijgen over de zender.

Het is duidelijk dat de sociale media gek is geworden en men er verdeeld over is, degenen die al lang op zoiets gewacht hadden en degenen die denken dat het verkeerd is om kerst al zo lang van tevoren te vieren. Wat vind jij? Kun je niet wachten tot True Christmas ook bij ons te zien zal zijn?

Advertisement