Moeder haalt de kerstboom weg op de avond van 25 december: voor velen is dat te vroeg

Janine

06 Januari 2022

Moeder haalt de kerstboom weg op de avond van 25 december: voor velen is dat te vroeg
Advertisement

Wanneer de kerst eraan komt, kan niemand eraan ontsnappen; er zijn mensen die niet kunnen wachten om hun huis te versieren met lichtjes, gekleurde ballen, de traditionele dennenboom, en mensen die niet kunnen wachten om alles te verwijderen zodra 25 december voorbij is. Kortom, niet iedereen houdt op dezelfde manier van de feestdagen, zozeer zelfs dat sommige mensen niet kunnen wachten om de spullen in huis, zoals de kerstboom, op te ruimen. De moeder die de hoofdpersoon van dit verhaal is, ging de wereld rond, die het online debat verontwaardigde en verdeelde tussen degenen die aan haar kant stonden en degenen die haar gebaar als "harteloos" "veroordeelden".

via The Sun UK

Advertisement

Pxhere

Een korte video die door Sonia Parker op TikTok werd gepubliceerd en later werd verwijderd, kreeg al snel veel views, shares en veel reacties; de reden was heel simpel: deze vrouw had via de korte video, geüpload vanaf haar mobiele telefoon, het opruimen van haar woonkamer gedocumenteerd nadat ze de kerstboom had verwijderd en in de stoffige doos had gezet. Tot nu toe niets vreemds, behalve dat deze moeder de met glanzende ballen en lichtjes versierde dennenboom op de avond van 25 december had verwijderd.

Niet eens de tijd om de meest vreugdevolle dag van het jaar goed te vieren, of deze moeder achtte het gepast om een ​​versiering weg te doen die te "volumineus" was en die in de loop van de weken alleen maar stof zou verzamelen. In het ironische bijschrift bij de video zei Sonia Parker: "Wat voor soort moeder doet de kerstboom weg op de avond van eerste Kerstdag als de kinderen naar bed gaan?"

Joe Shlabotnik/Flickr - Not The Actual Photo

De redenen waarom deze moeder de kerstboom zo snel uit de woonkamer wilde halen weten we niet, maar veel gebruikers hebben het duidelijk niet gewaardeerd; er zijn mensen die "medelijden" en compassie hebben gevoeld voor de kinderen van deze moeder, op deze manier beroofd van de vreugde om met zijn allen Kerstmis te kunnen vieren, omringd door de warmte en de vele kleuren van de dennenboom vol met ballen en lichtjes, en die in plaats daarvan de keuze van deze vrouw moeten accepteren: maar wat als ze de boom onmiddellijk uit het zicht van haar kinderen heeft verwijderd om ze geen overtollig stof te laten inademen of om te voorkomen dat ze in de buurt van elektrische lichtjes komen?

Wat denk jij? Heeft deze vrouw er goed aan gedaan om haar kerstboom op de avond van 25 december weg te halen, of had ze hem nog een paar dagen in de woonkamer moeten laten staan?

Advertisement