8 signalen die je waarschuwen dat je te maken hebt met een fout persoon - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
8 signalen die je waarschuwen dat je…
Dochters die strenge moeders hebben gehad, zullen meer succes in het leven hebben Deze 20 leuke foto's bewijzen dat katten van vloeibaar materiaal gemaakt zijn

8 signalen die je waarschuwen dat je te maken hebt met een fout persoon

Door Janine
76.000
Advertisement

Van jongs af aan leren sprookjes ons dat er goede en slechte mensen in de wereld zijn, van wie het beter is om weg te blijven. In tekenfilms is het identificeren van het kwaad echter heel gemakkelijk; hij ziet er lelijk uit, is een slechte heks of een schaduwachtig schepsel. In het echte leven is alles ingewikkelder, zo zeer dat het niet eenvoudig is om de kwaadaardige aard van een persoon te begrijpen. Meestal echter delen ze deze 8 aspecten met elkaar.

via: bustle.com
foto: maxpixel.net
  • Ze draaien dingen in hun voordeel om: foute mensen zijn erg goed in het vaststellen van de feiten om winsten of voordelen te behalen en om jou er in een slecht daglicht uit te laten zien of om je schuldig te voelen. Ze zorgen ervoor dat je zonden toegeeft die je misschien niet hebt begaan, alleen vanwege hun vermogen om mensen te manipuleren.
  • Ze voelen geen wroeging: foute mensen hebben geen spijt, zelfs niet als ze iemand pijn doen. Ze gaan recht op hun doel af, alleen bewogen door egoïsme.
  • Ze hebben een dubbelleven: hun dubbele gezicht maakt foute mensen echt gevaarlijk. In het begin kunnen ze vrienden lijken, goede vertrouwelingen; op het voor hen meest geschikte moment vallen ze je echter aan.
  • Ze ontkennen de realiteit: het maakt niet uit dat de dingen op een bepaalde manier zijn gegaan. Het maakt niet uit of er getuigen zijn. Foute mensen zullen altijd de moed hebben om de realiteit te ontkennen om je schuldig te laten voelen, om je te verontschuldigen voor iets dat je niet hebt gedaan. Het is hun manier om mensen te onderdrukken.
  • Ze gebruiken hun goede geheugen om de feiten te manipuleren: een van de strategieën die ze gebruiken om andere mensen minderwaardig te laten voelen is hun geheugen. Ze doen een beroep op de onthouden details om te zeggen dat ze een bepaalde gebeurtenis goed onthouden. Ze veranderen die gebeurtenis in hun voordeel door te vertrouwen op het feit dat je zelf niet zoveel details onthoudt.
  • Ze brengen verwarring: praten met een fout persoon is erg moeilijk. Ze weten hoe ze hun aandacht kunnen richten op wat ze willen en uiteindelijk zal er een gevoel van verwarring heersen, handig voor hen om je nog gemakkelijker te manipuleren.
  • Ze nemen geen verantwoordelijkheid: op deze manier kunnen ze altijd klagen, denigreren en de acties van een ander verachten. In hun leven voelen ze zich nergens toe verplicht.
  • Ze doen amicaal voor: foute mensen laten vaak zien dat ze vrienden zijn omdat ze hun specifieke doel willen bereiken. Ze profiteren van de positie en inspanningen van anderen om voordelen en winsten te behalen.

Als er in je leven mensen zijn met deze aspecten, kun je beter afstand nemen: ze brengen bijna nooit iets goeds, veroorzaken onzekerheden, angst en onderdrukking. Ondanks het feit dat ze sterk lijken, zijn foute mensen ook erg zwak: isoleer ze gewoon om hen volledig van hun macht te beroven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt