De steen die je het meest aantrekt, kan een aspect van je persoonlijkheid onthullen

Janine image
door Janine

21 Oktober 2018

De steen die je het meest aantrekt, kan een aspect van je persoonlijkheid onthullen
Advertisement

Wat weet je over de opaliet, of de malachiet, de helioliet, de blauwe howliet, de obsidiaan of de dalmatische jaspis? Behalve de kleur en schoonheid, weet je waarschijnlijk niets van deze stenen, maar misschien zijn zij degenen die iets over jou weten! Kies er een die je het meest aantrekt, ongeacht kleur of persoonlijke smaak, doe het zonder al te veel na te denken en lees wat het leven voor je in petto heeft!

Advertisement

1. Opaliet

1. Opaliet

Pexels

Deze steen is ideaal om te mediteren en verbetert de spirituele communicatie van een persoon. Als je deze steen hebt gekozen, betekent dit dat je moeilijkheden hebt overwonnen en dat je nu sterker en wijzer bent dankzij de ervaringen die je hebt beleefd. Je moet je losmaken van de stadsdrukte en vrede vinden met je zintuigen en gedachten.

Advertisement

2. Helioliet of Zonnesteen

2. Helioliet of Zonnesteen

Didier Descouens/Wikimedia

De Zonnesteen moedigt originaliteit en onafhankelijkheid aan en is een bron van inspiratie bij het zoeken naar talent en heeft een aantrekkingskracht voor roem en welvaart. Het is uitstekend als geluksbrenger tijdens wedstrijden en als je wordt aangetrokken tot deze steen, bewijst het dat je een optimistisch mens bent en van perfectie houdt. Je voelt je goed in je wereld van routine en dagelijkse gewoonten, maar je komt in de problemen wanneer hier verandering in komt. Vergeet niet dat de wereld niet zo perfect is als je zou willen!

3. Blauwe howliet - Turkenite

3. Blauwe howliet - Turkenite

Didier Descouens/Wikimedia

De Howliet is een perfect hulpmiddel om tijdens de meditatie te gebruiken omdat het helpt om de geest te concentreren. Het is een krachtige kalmerende steen die helpt bij het bestrijden van stress en angstgevoelens, en zij die zich erdoor aangetrokken voelen zullen merken dat het tijd is om de bladzijde om te slaan. Er wordt gezegd dat degenen die deze steen kiezen een open geest hebben voor een aangeboren spiritualiteit en daarom een dagboek van hun dromen zouden moeten bijhouden.

4. Malachiet

4. Malachiet

Pixabay.com

De Malachiet is het symbool van de natuur, het floreren van bloemen, planten en de omgeving. Het is een steen die de spirituele transformatie van een persoon en veranderingen die plaatsvinden in zijn privéleven aangeeft. Degenen die zich aangetrokken voelen tot deze steen houden van geven en kunnen nooit "nee" zeggen tegen andere mensen en moeten leren om de juiste balans te vinden tussen geven en nemen.

5. Mahonie Obsidiaan

5. Mahonie Obsidiaan

Raike/Wikimedia

De Mahonie Obsidiaan is een steen met een "vurig" element dat bijdraagt aan het ontwikkelen van iemands overtuigingen tegenover iedereen. Als je je aangetrokken voelt tot deze steen, betekent dit dat je onderbewustzijn je probeert te vertellen dat het tijd is om oude gewoonten te doorbreken en een nieuw leven te beginnen! Vergeet niet dat als je niet meteen het gewenste resultaat krijgt, dit niet betekent dat je niet goed genoeg bent.

Advertisement

6. Dalmatische Jaspis

6. Dalmatische Jaspis

Chiselwit/Wikimedia

Deze bijzondere steen helpt om emoties en kalmte te behouden, zelfs in de moeilijkste situaties. Als je van plezier maken houdt, heb je waarschijnlijk deze steen gekozen. Laat je verleden achter je en maak plezier terwijl je op zoek bent naar nieuwe avonturen om nieuwe vrienden te maken.

Is de steen die je hebt gekozen erin geslaagd om te raden welke richting je leven heeft ingeslagen?

Advertisement