Nagels versierd met de echografie van je kind: dit is de populaire nieuwe en bizarre mode - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Nagels versierd met de echografie van…
Dit zijn de 6 meest geduldige sterrenbeelden van de dierenriem: hiervan is er één in het bijzonder het meest zen! Ze laat een man het gebouw niet in vanwege zijn huidskleur, maar ze zal een les leren die ze niet vergeten zal

Nagels versierd met de echografie van je kind: dit is de populaire nieuwe en bizarre mode

Door Janine
3.557
Advertisement

Sarah Clarke is een schoonheidsspecialiste uit Durham County in Engeland die beroemd werd vanwege een zeer origineel idee. De nailart is nu al vele jaren bekend en je ziet nagels waarbij de meest creatieve schilders zouden doen verbleken!  Versierd ter gelegenheid van een feestje, lang en puntig, beschilderd met felle kleuren, kan geen van deze nagels echter tippen aan de nagels die de jonge Engelse schoonheidsspecialiste weet te maken!

Een echografie tijdens de zwangerschap is een moment die geen ouder ooit zal vergeten. Het is het eerste moment waarop je "kennis" maakt met je kind en je je realiseert dat alles wat er gebeurt echt is! Het idee kwam van een klant die zich op een dag in de salon presenteerde met een heel speciaal verzoek, oftewel om op haar eigen nagels de echo te maken van haar zoon die spoedig zou worden geboren. Het bizarre idee van de cliënt die elke schoonheidsspecialiste zou hebben geweigerd, werd perfect gerealiseerd door Sarah, die geen moment in moeilijkheden werd gebracht.

Dat wat aanvankelijk ontstond als een eenmalig verzoek van een eenvoudige klant, is in korte tijd één van de specialiteiten van de schoonheidssalon geworden dankzij de vele verzoeken en likes die ze kreeg na het delen van foto's van het resultaat op Facebook. Nu is de Sarenity Hair and Beauty-salon beroemd geworden dankzij dit geniale idee, en alle zwangere vrouwen en nieuwe moeders willen het profiel van hun baby op hun nagels!

Advertisement

Hoewel sommige mensen dit initiatief hebben afgekeurd en ze de bizarre en angstaanjagende nagels veroordelen, hebben de meeste mensen het idee van de vrouw toegejuichd en niet alleen vanwege haar vaardigheid. Vandaag de dag wil iedereen in Durham County de nagels van Sarah Clarke hebben die vanwege de enorme hoeveelheid verzoeken begonnen is met nagels te schilderen, zodat ze ze zelfs naar degenen die niet in dezelfde stad wonen kan opsturen.

Wat vind je van deze nieuwste mode die zo populair is in het Verenigd Koninkrijk?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt