Een stel met overgewicht besluit op dieet te gaan: het doel dat ze bereiken overtreft alle verwachtingen

Janine image
door Janine

25 Oktober 2018

Een stel met overgewicht besluit op dieet te gaan: het doel dat ze bereiken overtreft alle verwachtingen
Advertisement

De menselijke wil is ongelofelijk, mits ondersteund door de juiste motivatie, kun je schijnbaar onmogelijke doelen bereiken. Als je dan wordt gesteund en bijgestaan door de persoon van wie je houdt, kun je alles bereiken. Dit is precies wat deze twee jonge mensen hebben laten zien, die de protagonisten van dit verhaal zijn, die dankzij hun wederzijdse steun erin slaagden om in slechts 2 jaar samen ongeveer 180 kg te verliezen!

Advertisement
Een stel met overgewicht besluit op dieet te gaan: het doel dat ze bereiken overtreft alle verwachtingen - 1

Lexy en Danny zijn een jong stel uit Terre Haute, Indiana (VS) die, dankzij de morele steun die alleen een verliefd paar elkaar kan geven, erin geslaagd zijn om iets meer dan 180 kg in totaal te verliezen. De twee hadden zwaar overgewicht, Lexy heeft als meisje altijd gevochten tegen obesitas, terwijl Danny altijd een aanvaardbaar gewicht heeft gehandhaafd totdat hij stopte met lichamelijke activiteit.

Het gewicht werd steeds meer een probleem, vooral voor de vrouw die 220 kg had bereikt tegen de 127 kg van haar man. Hun uitdaging begon in januari 2016 en sindsdien is niets meer hetzelfde voor de twee jonge geliefden. Hun levensstijl is volledig veranderd, inclusief de gebruikelijke maaltijden zoals fastfood en junkfood. Dit alles is vervangen door een gezond voedingspatroon en bestaat vooral uit maaltijden die thuis worden bereid door zorgvuldig te letten op de etiketten en de gebruikte calorieën.

Advertisement

Hoewel een gezonder en evenwichtiger leven veel kan helpen, was het ook nodig om wat aan lichaamsbeweging te doen. De sportschool was misschien wel het moeilijkste deel voor Lexy en Danny, een obstakel dat ze samen overwonnen hebben om de angst en schaamte te overwinnen die ze tot dan toe tegenhield. Met regelmatig trainen en wederzijdse steun slaagden de twee erin om in bijna twee jaar ongeveer 180 kg te verliezen. Het veranderen van de dagelijkse en mentale gewoonten, is ook de sportschool een populaire plek geworden, zo zeer zelfs dat het een bron van afreageren wordt, in plaats van te gaan eten.

De twee zijn in de moeilijke taak geslaagd hun leven te veranderen! Nu weegt Lexy 82 kg terwijl Danny 88 kg weegt, deze radicale verandering is een nieuw begin voor deze twee jonge mensen die nu samen onoverwinnelijk zijn en elke moeilijkheid aankunnen!

Advertisement