Ze geeft bijna 145.000 euro uit om haar benen te laten verlengen: "nu is mijn leven verbeterd"

Janine image
door Janine

07 Mei 2023

Ze geeft bijna 145.000 euro uit om haar benen te laten verlengen: "nu is mijn leven verbeterd"
Advertisement

Schoonheid is, zoals we weten, een factor waaraan moeilijk niet het minste belang kan worden gehecht: een aangename esthetiek wordt over het algemeen altijd gewaardeerd, ook al moet deze natuurlijk vergezeld gaan van vele andere kwaliteiten. Tegenwoordig lijkt het belang ervan aanzienlijk te zijn toegenomen dankzij sociale netwerken en de stereotypen van charme en sensualiteit die ook via de media worden getoond. Niet alleen het vrouwelijke publiek, maar ook het mannelijke wordt sterk beïnvloed, gedreven tot verzorging en de zoektocht naar obsessieve uiterlijke perfectie.

De protagonist van dit verhaal is een vrouw die, om zich goed te voelen met het beeld van zichzelf, heeft besloten een delicate en pijnlijke chirurgische ingreep te ondergaan.

via Dailystar

Theresia Fischer, een 31-jarig model, zegt dat ze vanaf jonge leeftijd altijd gepest werd.

Dus besteedde ze, tussen de operatie en de verschillende behandelingen die daaruit voortvloeiden, maar liefst 145.000 euro om een ​​"esthetische verandering" aan haar persoon aan te brengen. De vrij delicate operatie bestond erin haar  benen op een nogal drastische manier te "remodelleren" en uiteindelijk metalen "steunen" te implanteren met de mogelijkheid om zich geleidelijk gedurende de volgende 3 maanden te verlengen.

De vrouw is iets meer dan 13 cm langer geworden, tot haar grote tevredenheid: "nu voel ik me gelukkig en tevreden met mijn benen, maar de golf van controverse schokte me…”.

Advertisement

Velen hebben haar zelfs bekritiseerd vanwege haar keuze, omdat ze het "overdreven" en onnodig vonden: Theresia was namelijk niet klein voor de operatie en heeft nu 180 cm bereikt. "Waarom word ik onderworpen aan zoveel haat?". Het jonge model werd dus wederom gepest en voelt zich in feite niet volledig geaccepteerd.

Ze is echter nog steeds blij met haar beslissing en ze zegt haar zelfvertrouwen te hebben vergroot. Haar modellencarrière werd positief beïnvloed door de steeds veeleisender wordende esthetische normen op dat gebied.

Er is nog een ander aspect waarvan ze verklaarde dat het een opmerkelijke verbetering kreeg door haar nieuwe lange uiterlijk.

Theresia heeft namelijk bekend dat ze enthousiaster is over haar leven als koppel omdat ze zich aangenamer en gewaardeerd voelt door mannen, inclusief haar vriend.

Kortom, haar oorspronkelijke keuze werd door velen niet gedeeld, die er zelfs zwaar kritiek op hadden. Maar zou je met je eigen lichaam en met volledig respect voor jezelf en anderen, niet moeten kunnen doen wat je het liefste wilt? Wat denk jij ervan?

Advertisement