De radicale verandering van dit meisje heeft alle pestkoppen op haar school het zwijgen opgelegd - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De radicale verandering van dit meisje…
De Magie van een Omhelzing - Pablo Neruda beschrijft ons beter dan anderen de kracht en de betekenis van een omhelzing De Holdingtherapie, een techniek om emotionele crises bij kinderen te kalmeren

De radicale verandering van dit meisje heeft alle pestkoppen op haar school het zwijgen opgelegd

Door Janine
37.427
Advertisement

De puberteit is een van de moeilijkste periodes voor jongeren. Tussen de schoolbanken probeert elke tiener wanhopig te overleven in een wereld waar de aandacht voor het uiterlijk erg belangrijk is. Om deze reden is het leven voor esthetisch gezien iets andere jongeren, nooit eenvoudig, daar weet Josephine Desgrand, een Australisch meisje dat altijd te maken heeft gehad met de spot van haar klasgenoten vanwege haar gewicht, alles van.

Omdat haar situatie veel gezondheidsrisico's inhield, besloot Josephine om die malaise om te zetten in een stimulans om te verbeteren.

Josephine Desgrand is een Australisch meisje uit Queensland dat op 16-jarige leeftijd besloot om een radicale verandering in haar leven te maken dat door haar gewicht van 127 kg en de pestkoppen in haar klas ondraaglijk was geworden. Josephine had duidelijke problemen met voedsel en haar fysieke verschijning maakte haar een perfect slachtoffer voor het pesten van haar klasgenoten die elke gelegenheid aangrepen om haar uit te schelden. Aanvankelijk deden deze woorden haar pijn, maar toen besloot ze dat de beste manier om ze tegen te gaan, ze te negeren was, en ze te gebruiken om een verandering op gang te brengen, wat haar lichaam vereiste. Geen esthetische verandering, maar een verandering in levensstijl en eetgewoonten.

Na een paar keer nagedacht te hebben over het idee om een dieet te beginnen, heeft het meisje de juiste stimulans gevonden om deze moeilijke weg in te slaan. Het doel was om een mooie rode jurk aan te kunnen trekken ter gelegenheid van het schoolfeest.

Advertisement

Het meisje zette zich vanaf het begin in, wetende dat het niet makkelijk zou zijn, maar twee jaar later is ze erin geslaagd haar doel te bereiken zonder de hulp van een chirurgische ingreep!

Gedurende de eerste 6 maanden volgde ze een dieet met een lage inname van koolhydraten en zonder suikers, behalve natuurlijke. Na een jaar had het meisje al iets meer dan 60 kg verloren en Josephine blijft dit dieet en fysieke programma volgen dat een manier van leven is geworden!

Tegenwoordig beperkt Josephine zich niet alleen tot het delen van haar foto's op sociale netwerken, ze is ook een referentiepunt geworden voor anderen en deelt voedingsadviezen met troostende woorden voor mensen in moeilijkheden. Het meisje hoopt dat het op de een of andere manier een bron van inspiratie kan zijn, die zij heeft weten te vinden in de woorden en beledigingen van de pestkoppen.

Advertisement

Twee jaar nadat ze het besluit had genomen om af te vallen, slaagde het meisje erin de rode jurk te dragen die ze zo graag wilde dragen. Met haar actie heeft ze degenen die haar plaagden het zwijgen opgelegd: ze dachten haar pijn te doen, en in plaats daarvan gaven ze haar de kans om een verandering aan te brengen die haar gezondheid ten goede kwam. Nadat ze haar volgers op Instagram heeft laten kiezen, koos het meisje voor een jurk die doet denken aan de jurk die Jessica Rabbit droeg, met werkelijk uitzonderlijke resultaten!

De foto's van Josephine zijn de getuigenis dat iedereen tot iets dergelijks in staat is, we hopen dat haar positieve houding de juiste inspiratie voor iemand anders kan zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt