Dit kind troost zijn kleine zusje zoals geen ouder dat had kunnen doen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit kind troost zijn kleine zusje zoals…
Een hond vindt een tas en trekt de aandacht van zijn baasjes: hij zal een onschuldig leven redden Geluk krijg je niet van de materiële dingen die je koopt, maar van de ervaringen die je opdoet

Dit kind troost zijn kleine zusje zoals geen ouder dat had kunnen doen

03 November 2018 • Door Janine
2.704
Advertisement

Meer dan één kind hebben, is zeker niet alleen een kwestie van "smaak": je hebt te maken met een veelvoud aan factoren die weinig te maken hebben met de wens nog een kind te willen, zoals economische beschikbaarheid bijvoorbeeld.

Veel ouders echter besluiten dat ondanks dat ze alle mogelijkheden  hebben, maar één kind willen: maar heb je ooit gehoord van bijwerkingen van het hebben van broers en zussen? Nee, want dat kan alleen maar goed zijn, en de video van deze twee kinderen is het bewijs van hoe krachtig het is om "met z'n tweeën" op te groeien.

Deze broer en zus spelen basketbal in de tuin: hij, de oudste, kijkt hoe zijn zus gooit.

foto: Twitter

Het kleine meisje gooit de bal naar haar hoofd, waardoor ze in tranen uitbarst.

foto: Twitter

De scène die volgt op de worp is van een unieke tederheid: het kleine broertje, een paar jaar ouder, benadert het kind om haar te troosten. Hij knuffelt haar niet alleen en kust haar om haar te laten stoppen met huilen, maar geeft haar meteen een tweede poging: hij tilt haar op met alle kracht die hij heeft en... Basket!

Wat kunnen volwassenen van deze korte video leren? Veel. Door het gebaar van het jongetje en de reactie van het meisje kunnen we waardevolle concepten leren: het feit dat broers en zussen elkaar helpen, dat je dankzij de hulp succes kunt behalen, dat je met een broer of zus altijd een schouder zult hebben om op te huilen... en dat ze je de kracht geven om op te staan!

Het hebben van een broer of een zus is een kostbaar geschenk: wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt