Klein meisje wil met haar vader trouwen, maar haar moeder legt uit dat het niet kan: ze is teleurgesteld (+VIDEO)

Janine image
door Janine

16 Mei 2023

Klein meisje wil met haar vader trouwen, maar haar moeder legt uit dat het niet kan: ze is teleurgesteld (+VIDEO)
Advertisement

De vaderfiguur is belangrijk voor veel kleine meisjes als ze opgroeien, omdat hij de belangrijkste man in hun leven wordt en een superheld of charmante prins. De rol van de vader is dan ook van fundamenteel belang voor de harmonieuze ontwikkeling van de meisjes en voor hun geluk: hij is niet alleen een "eenvoudige" ouder die zorgt voor het materiële onderhoud van het gezin, maar hij is ook een opvoeder, een vertrouweling, een vriend en een voorbeeld om te volgen. In feite dromen veel kleine meisjes er vaak van om met hun vader te "trouwen", maar als ze erachter komen dat dit niet mogelijk is, kunnen ze teleurgesteld zijn.

via Upworthy

Niemand nam het nieuws echter slechter op dan Bella Atkinson uit Cedar Rapids, Iowa, Verenigde Staten. Haar moeder deelde onlangs een video waarin het meisje de bittere waarheid leert kennen.

In de schattige maar hartverscheurende video die is gemaakt door moeder Jenna, huilt de 3-jarige nadat ze beseft dat er maar één “papa Matt" is. Bella besefte de situatie door te kijken naar de foto's die op de trap van het ouderlijk huis hingen, waarop ze een trouwfoto van haar ouders zag van zeven jaar geleden. Nadat ze haar moeder had gevraagd of zij ooit ook met haar vader zou trouwen, begreep Bella dat haar vader Matt al bezet was en daardoor was ze erg teleurgesteld.

Advertisement

"Ze zei tegen me: 'Zijn jij en papa getrouwd?' Ik zei: 'Ja, denk je dat je op een dag ook gaat trouwen?' Toen, nadat ze er een tijdje over had nagedacht, kreeg ze een droevige uitdrukking en realiseerde zich dat de man van haar dromen, vader Matt, al bezet was en daarop volgde het videogesprek," onthulde Jenna. "Er is maar één papa Matt in de wereld!" riep het kleine meisje in tranen uit. Haar moeder vroeg haar toen: "Met wie wil je trouwen?" en het meisje antwoordde prompt: “Met niemand".

Het kleine meisje en haar vader hebben een heel speciale band: "Bella kan niet wachten tot Matt terugkomt van zijn werk en rent naar hem toe zodra ze de deur hoort opengaan. Ik weet niet welke van de twee enthousiaster is om elkaar te zien”, zei Jenna. Het meisje heeft geaccepteerd dat ze niet met haar vader kan trouwen, maar wat zeker is, is dat zo'n speciale band de kleine Bella zal voorbereiden om zich ervan bewust te zijn dat ze in de toekomst een charmante prins verdient die haar waardig is.

Advertisement