Zij is 30 en hij is 60 en ze verwachten een baby: internetgebruikers hebben hen bekritiseerd en egoïstisch genoemd

Janine

23 Juni 2022

Zij is 30 en hij is 60 en ze verwachten een baby: internetgebruikers hebben hen bekritiseerd en egoïstisch genoemd
Advertisement

De meesten van ons zullen minstens één keer in het leven hebben gehoord dat liefde geen leeftijd kent en dat er geen grenzen zijn waarbinnen dit gevoel zich moet bewegen. Een heel mooi concept, als we er even over nadenken, omdat het zoiets willekeurigs als gevoelens niet in precieze patronen omvat. Juist om deze reden moeten we ons nooit geautoriseerd voelen om met de vinger te wijzen als een relatie aspecten vertoont die niet voldoen aan ons idee van liefde, maar we moeten ons openstellen voor het accepteren van elk facet.

Iets wat de twee hoofdrolspelers van dit verhaal helaas niet hebben meegemaakt. Ze worden ervan beschuldigd dat ze teveel van elkaar verschillen wat betreft leeftijd en daarom werd de relatie zwaar bekritiseerd. We vertellen je wat meer over hen.

via Mirror

Advertisement

Larry en Mindy Mikla uit Florida ontmoetten elkaar voor het eerst in een onaangename omstandigheid. De vrouw had net een ongeluk gehad toen ze de man ontmoette, destijds een politieagent, die haar redde. Het duurde maar even voordat de twee elkaar leerden kennen, elkaar leuk vonden en besloten een relatie te beginnen. Tot nu toe alles normaal en ook heel romantisch, het probleem voor veel internetgebruikers was het leeftijdsverschil tussen de twee: zij is 30, hij is 60.

Een aanzienlijke kloof die voor veel problemen zorgde voor het paar, vooral toen ze aankondigden dat ze hun eerste kind verwachtten. Mindy vertelde in een interview namelijk dat, toen ze haar partner presenteerde en het leeftijdsverschil bekendmaakte, de wereld van het web zich letterlijk tegen hen keerde. Alles werd nog erger toen zij en haar man het nieuws van de komst van de baby vertelden.

"Sociale media zijn een geweldige manier om in contact te komen met verre mensen - zei ze - maar ze zijn ook moeilijk te controleren. Een meedogenloze en kritische plek waar mensen zichzelf laten gaan en alles zeggen, zelfs dingen die ze nooit in ons gezicht zouden durven zeggen”. Een overweging die je aan het denken zet en een beetje verdrietig maakt. Het is namelijk niet leuk om het doelwit te worden van berichten vol haat en kritiek op de keuzes die gemaakt worden. Larry en Mindy zijn, alleen omdat ze besloten hebben hun leven samen door te brengen en een kind te krijgen, beschuldigd van egoïsme, sommige gebruikers hebben geschreven dat het een slecht idee was om aan een kind te denken en aan het feit dat hij een te oude vader zal hebben, of dat hij spoedig zal komen te overlijden, gezien de leeftijd.

Heftige en beledigende woorden die het echtpaar verbijsterd en bedroefd achterliet, maar die ondanks alles niet wortel schoten zoals gehoopt. De vrouw bekende dat velen aan hun kant staan ​​en zich niet alleen voelen: "Er zijn zoveel aardige mensen op het web. Ze volgen ons, ze sturen ons hele lieve berichten en het is geweldig om te weten dat er niet alleen haat is - verklaarde de toekomstige moeder - In het begin was het niet gemakkelijk om met al die negatieve manifestaties om te gaan, maar toen begon ik erom te lachen en na verloop van tijd accepteerde ik ze".

Advertisement

Bij het leeftijdsverschil kwam nog de afkeuring voor de beslissing om een ​​klein wezentje op de wereld te zetten, maar het is mooi om te lezen hoe het stel reageerde en wist om aanvallen van buitenaf die geen reden van bestaan ​​hebben af ​​te wenden. Bedenk maar dat het leven toebehoort aan degenen die het leeft en dat alleen hij, samen met dierbaren, kan beslissen waar en hoe het te leiden. De rest zijn slechts meningen, vaak moeilijk te verteren, maar toch persoonlijk en betwistbaar.

Wat vind jij?

Advertisement