De hond die aan een brand is ontsnapt, blijft jammeren: om hem te kalmeren slaapt de dierenarts met hem - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De hond die aan een brand is ontsnapt,…
18 foto's die ouders en kinderen met elkaar vergelijken en als twee druppels water zijn Met iemand samenzijn die onder het teken Stier is geboren, kan een ongekend geluk zijn

De hond die aan een brand is ontsnapt, blijft jammeren: om hem te kalmeren slaapt de dierenarts met hem

Door Janine
27.280
Advertisement

Onderstaand verhaal gaat over een ongelukkig dier en een arts met een groot hart. De protagonisten zijn een 8-jarige hond, Taka, en zijn beschermengel, Emily Garnto Martin, een dierenarts. De twee ontmoetten elkaar in het Care More Animal Hospital, een dierenkliniek in Georgië, en strijden nog steeds samen voor het leven.

Er zijn verhalen die al lijken te zijn afgesloten vanaf het moment waarop twee blikken, die van een dier en die van een mens die elkaar kruisen, terwijl anderen nog moeten worden geschreven en we niet weten hoe ze zullen eindigen.

Een man bracht met urgentie een shiba inu van 8 jaar in de Martinez Veterinary Clinic (Georgia). De hond heeft hele ernstige brandwonden over zijn hele lichaam en zijn klachten over pijn zijn ondraaglijk. Het arme dier was het slachtoffer van een brand in het huis waar hij met zijn familie woonde. Hij ontsnapte net op tijd, maar het lukte Taka niet om onmiddellijk te vertrekken. Een buurman zag hem op straat en nam hem mee.

In de kliniek zorgden ze meteen voor hem, vooral Dr. Emily Garnto Martin, die hem ook naar haar huis bracht om hem fulltime te verzorgen. De foto op het web is een afbeelding van de twee die samen slapen. In feite kan de kleine Taka, die nog steeds veel lijdt, niet slapen vanwege de pijn, maar met Emily voelt ze zich beschermd en kan ze wat rusten.

foto: Care More Animal Hospital/Facebook

De dierenarts had hem veilig in de kliniek kunnen achterlaten, maar begreep het belang van het psychologisch welzijn van de hond. In feite zijn het niet alleen de medicijnen en de behandelingen die hem genezen, maar ook het gevoel van veiligheid dat de hond voelt als hij wordt geknuffeld.

Deze ongelukkige hond is nog niet helemaal buiten gevaar, maar we zijn er zeker van dat hij met de zorg en liefde van de dokter op de best mogelijke manier de oude zal worden. Ondertussen begon op de Facebook-pagina van de kliniek een fundraising voor de behandeling van Taka en velen hebben bijgedragen aan de genezing. In slechts zes dagen werden meer dan $2000 van de 1000 gevraagde dollars verzameld voor de behandelingen. Bovendien is het op de pagina mogelijk om alle updates over de gezondheidstoestand van de kleine Taka te zien.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt