De vrouw van de winkelier is ziek: klanten kopen elke ochtend alle donuts zodat hij naar huis kan - BekijkDezeVideo.nl
x
De vrouw van de winkelier is ziek: klanten…
17 voorwerpen uit onze kindertijd die je hart met nostalgie vervullen Dit is wat pesten doet - het pijnlijke verhaal van een moeder die het zat is haar dochter in het ziekenhuis te zien

De vrouw van de winkelier is ziek: klanten kopen elke ochtend alle donuts zodat hij naar huis kan

08 November 2018 • Door Janine
3.713
Advertisement

Met de komst van grote bedrijven en winkelcentra verdwijnen kleine winkeliers en winkels, meestal gerund door familie, over de hele wereld. Velen zijn gedwongen te sluiten of bestaan al niet meer. De nieuwe wetten van de markt zijn gericht op het voldoen aan het hoogste aantal aanvragen tegen een steeds lagere prijs en vaak kunnen de kleintjes de constant groeiende vraag niet bijbenen en worden ze gedwongen om te sluiten. Sommigen zijn echter in staat om de drukkende en meedogenloze concurrentie van de groten te weerstaan, vooral dankzij loyale klanten die ze nooit hebben verlaten.

Het verhaal dat we je vertellen gaat over een kleine winkel in Californië, een historische winkel in het Seal Beach-gebied, dat zijn donuts al 40 jaar aan de lokale bevolking verkoopt.

John Chhan en zijn vrouw Stella, uit Cambodja, zijn al 40 jaar in de Verenigde Staten en hebben vanaf het begin hun kleine donutshop, Donut City, geopend. Vele jaren gingen de zaken goed voor hen, maar toen begon de verkoop te dalen. Op een gegeven moment werd Stella niet meer in de winkel gezien door de meest loyale klanten. John was daarom alleen in de winkel. Velen vroegen zich af wat er gebeurd was en ontdekten al snel dat de vrouw een aneurysma had gehad dat haar dwong om thuis te blijven.

John's werkdag eindigt als hij klaar is met het verkopen van alle donuts. Daarna keert hij naar huis terug naar zijn vrouw, die herstellende is. De historische klanten van de plaatselijke bevolking willen hem op de een of andere manier steunen, maar de man wil geen geld ontvangen. Vervolgens besluiten ze unaniem om 's morgens zoveel mogelijk donuts te kopen, zodat hij eerder naar huis kan. Hun steun werd bekend in de buurt, en nu kopen veel mensen hier het liefst zijn donuts, in plaats van in grote zoetwarenketens. Veel mensen erkennen John dat hij er de voorkeur aan gaf om geld te verdienen door te werken in plaats van fondsen te werven. De man informeert al zijn klanten dat zijn vrouw beetje bij beetje opknapt en dat ze weer begint te praten, te schrijven en ook te eten.

Dit alles omdat hij meer bij haar in de buurt kan blijven, en erin slaagt het geld mee naar huis te nemen na de verkoop van zijn, of beter gezegd, hun donuts, zonder gedwongen te zijn hun historische activiteit te sluiten. We hebben zo veel altruïsme nodig in deze wereld, en de actie van deze klanten lijkt ons een prachtig voorbeeld te lanceren!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt