Als je vaak vlinders tegenkomt, zouden ze er kunnen zijn om je iets te vertellen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Als je vaak vlinders tegenkomt, zouden…
Een moeder schrijft een ontroerende brief aan haar dochter waarin ze uitlegt wat het betekent om Luca, single vader, adopteert Alba: door 7 families afgewezen omdat ze Down heeft

Als je vaak vlinders tegenkomt, zouden ze er kunnen zijn om je iets te vertellen

Door Janine
135.193
Advertisement

Vlinders zijn altijd in verband gebracht met vrijheid, kwetsbaarheid en schoonheid, in elke cultuur. Niemand zou ooit een vlinder pijn kunnen doen en als we ze zien vliegen verrassen ze ons altijd. Velen beweren dat het zien van een vlinder niet toevallig is: het zijn zeer precieze signalen van engelen en geliefden die er niet meer zijn.

Zie je de laatste tijd vaak vlinders fladderen? Droom je over ze? Als dit gebeurt, betekent dit dat ze er zijn om je iets te vertellen.

foto: maxpixel.net

Dit is wat vlinders ons kunnen communiceren:

 1. Verandering
  Als je toevallig een vlinder ziet, vraag jezelf dan af of je leven in een fase van verandering verkeert. Het kan er zijn om je eraan te herinneren dat er iets is dat je moet veranderen, om evenwicht te vinden, of om jezelf gerust te stellen dat alles goed gaat. Perioden van revolutie zijn normaal, maar ermee omgaan kan moeilijk zijn. Vlinders zijn er om je gerust te stellen: van larven zijn ze dankzij een verandering vlinders geworden. Wees niet bang, er kan iets heel moois op komst zijn!
 2. Leef ten volle
  Vlinders hebben een heel kort leven: sommigen een maand, anderen slechts een paar uur. Dat is waarom zij de perfecte dieren zijn om ons eraan te herinneren het maximale uit het leven te halen, niet om tijd te verspillen, omdat alles op elk moment kan eindigen. Geniet van de mooie momenten, laat de zorgen je geluk niet verpesten.
 3. Schoonheid
  Elke vlinder is mooi op zijn eigen manier: sommige hebben spectaculaire kleuren, anderen een patroon op de vleugels dat lijkt te zijn geschilderd. Elke vlinder is weer anders, elke vlinder is mooi op zijn eigen manier. Hetzelfde geldt voor ons mensen: we zijn niet allemaal hetzelfde en elk heeft zijn eigen bijzonderheid die het van de anderen onderscheidt.
 4. Vrijheid
  Vlinders zijn de vrije wezens bij uitstek. Ze fladderen op een schijnbaar ongedwongen manier van de ene kant naar de andere, zonder enige wet of regel. We moeten deze manier van leven zonder regels ook imiteren. Je hebt alle macht om je leven te veranderen, om je vrij te voelen om te doen wat je denkt dat het meest geschikt is. Wanneer je je verpletterd voelt, stel jezelf als een vlinder voor, spreid je vleugels en ga daarheen waar je maar wilt.
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt