Enkele redenen waarom vrouwen met het sterrenbeeld Steenbok het meest "onbereikbaar" zijn volgens de horoscoop - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Enkele redenen waarom vrouwen met het…
10 persoonlijke overwinningen die kunnen plaatsvinden na een traumatische ervaring te hebben beleefd In het eerste jaar van het leven van een baby verliezen ouders meer dan 700 uur slaap

Enkele redenen waarom vrouwen met het sterrenbeeld Steenbok het meest "onbereikbaar" zijn volgens de horoscoop

Door Janine
16.124
Advertisement

Ze slagen er altijd in om koelbloedig te redeneren en hun hart is een gecodeerde boodschap; de horoscoop definieert ze als "onbereikbaar". Ja, dat zijn ze: de Steenbok vrouwen! Koppige, vastberaden wezens, die coherentie tot een levensfilosofie maken: het kan tijd kosten om ze te veroveren, maar uiteindelijk zullen alle inspanningen worden terugbetaald met een karakter dat ongeëvenaard is in de andere tekens.

Je hebt waarschijnlijk al met een Steenbok te maken gehad, maar als dat niet zo is, hebben we 5 redenen waarom vrouwen van dit teken je hart kunnen binnengaan zonder het ooit weer te verlaten.

foto: pexels.com

1. Naarmate ze ouder worden, worden ze mooier.
Steenbok vrouwen zijn volwassen mensen, vaak meer dan je zou verwachten voor hun leeftijd. Ze zijn sprankelend, en tijdloos: je zult ze steeds mooier vinden, alsof de jaren voor hen nooit voorbijgaan!

2. Ze zijn elegant.
Wees niet verbaasd als je een Steenbok vrouw ontmoet met een houding als een koningin: het is geen kwestie van hooghartigheid, de vrouwen van dit teken zijn elegante en verfijnde wezens. Ze hoeven de etiquette niet te bestuderen om zich altijd op de beste manier te gedragen.

3. Het zijn trouwe echtgenotes en partners.
We zeiden al dat consistentie een van de sterke punten is van vrouwen met dit teken. Loyaliteit voor hen is erg belangrijk, vooral in de liefde, daarom kunnen ze niet anders dan loyaal zijn. Tegelijkertijd willen ze niet vastgebonden zijn: door onafhankelijkheid sprankelen ze!

4. Ze weten hoe ze lief moeten hebben.
Samen met een Steenbok vrouw is het erg moeilijk om je verwaarloosd te voelen. Verliefd zijn op een Steenbok is een unieke ervaring die een leven lang kan duren! Als ze de juiste partner vinden, laten de Steenbok vrouwen hen niet ontsnappen!

5. Ze hebben een grote wilskracht.
Samen met een Steenbok vrouw zul je merken dat je een aantal obstakels overwint waarvan je dacht dat ze onoverkomelijk waren: dit zal gebeuren omdat je de invloed zult ondervinden van de grote wilskracht die de Steenbok vrouwen onderscheidt. Als ze iets willen, zullen ze erin slagen, ongeacht hoe lang de weg is!

Begrijp je nu waarom de Steenbok vrouw die je kent zo speciaal is?

Tags: SpelenVrouwen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt