Niet iedereen heeft het geluk om samen met een Steenbok vrouw te zijn: het is een kostbaar juweel

Janine image
door Janine

23 Maart 2019

Niet iedereen heeft het geluk om samen met een Steenbok vrouw te zijn: het is een kostbaar juweel
Advertisement

Steenbokken verenigt mensen met zeer complexe persoonlijkheden, zoals zoveel raadsels die opgelost moeten worden maar die hun eigen emotie en gevoeligheid diepgaand beleven.

Vooral de vrouwen van dit teken zijn buitengewone wezens, wild en dapper, maar ook fragiel en hebben behoefte aan genegenheid. Hun rationele en cerebrale kant moet gevreesd en gerespecteerd worden, terwijl de sentimentele en innerlijke kant geliefd moet worden.

Dit zijn uitdagingen die de moeite waard zijn om aan te gaan.

 Atikh Bana/Unsplash

Atikh Bana/Unsplash

Het vrouwelijke universum van de Steenbok wordt bevolkt door geweldige exemplaren van grote kracht, onbewust altijd voorbereid op teleurstellingen die zich nooit door moeilijkheden laten overweldigen.

Dit aangeboren pessimisme of realisme is echter slechts het topje van de ijsberg, omdat ze onder het oppervlak het beste hopen en geduldig wachten op degenen die weten hoe ze hun hart kunnen winnen.

Deze onvermoeibare zoekers van emoties willen de hoogste toppen van de zintuigen raken, maar meestal lijken ze hard en ondoorgrondelijk om zichzelf tegen de wereld te beschermen.

Achter dit harnas bewaken ze een onuitputtelijk vertrouwen in de liefde, met de overtuiging dat er iemand is die ze verdient en die ze echt weet te waarderen.

Ze hebben het vermogen om het beste in mensen naar boven te halen, ze weten waarde te hechten aan de dingen die ertoe doen en kunnen aantonen wat ze voelen met concrete en ongelooflijke acties, niet alleen met mooie woorden. Als iemand hen breekt, weten ze zichzelf op te rapen en door te gaan, ze hebben ongelooflijk veel energie en ze geloven in de mysterieuze magie die in alle dingen zit.

Advertisement
 Yury Orlov/Flickr

Yury Orlov/Flickr

De Steenbok vrouw houdt nooit op met dromen en doet er alles aan om haar doelen te bereiken. Ze leeft het heden volledig, maar stelt zich de toekomst al voor alsof het een film is. Ze heeft het vermogen elk detail te zien, niets ontsnapt aan haar, en om deze reden is ze in staat om de betekenis achter gebaren en woorden te begrijpen.

Haar ogen stoppen niet aan de buitenkant en ze is in staat om binnenin mensen te kijken die ze accepteert zoals ze werkelijk zijn. Ze heeft de gave om rust op anderen over te brengen door naar hun problemen te luisteren, advies te geven en oplossingen te vinden.

Ze is er altijd voor iedereen en wacht op diegene die er altijd voor haar zal zijn.

Advertisement