Alle kenmerken van de Stier, het meest vasthoudende teken van de dierenriem - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Alle kenmerken van de Stier, het meest…
Trouw zijn is een symptoom van intelligentie: verraders zijn minder 7 manieren om gelukkig te zijn, bevestigd door de wetenschap

Alle kenmerken van de Stier, het meest vasthoudende teken van de dierenriem

Door Janine
4.760
Advertisement

Het is een perfectionist, maar hij weet ook vriendelijk, kalm en strijdlustig te zijn, maar alleen als dat nodig is. Het is het sterrenbeeld Stier, de meest vasthoudende van de dierenriem.

Het element aarde, beïnvloed door Venus, die het een diepe emotie geeft, die het tot een betrouwbare en oprechte partner maakt. Hij is constant, geduldig en heeft een geweldig vermogen om mogelijke gevaren op te merken waarmee hij onmiddellijk een beschermend schild opwerpt voor zichzelf en voor degenen van wie hij houdt. Hieronder zien we wat de belangrijkste kenmerken zijn:

foto: unsplash

1. Vasthoudendheid: hij houdt er niet van om onbekende wegen te volgen, maar wanneer hij op pad gaat, is hij niet te stoppen en is hij niet bang wanneer hij wordt geconfronteerd met obstakels.
2. Loyaliteit: degenen die geboren zijn onder het teken Stier zijn niet gemakkelijk te veroveren, ze lijken vaak bijna terughoudend om zich te laten gaan. Maar zodra ze een relatie hebben, zijn het loyale en betrouwbare partners.
3. Charme: het is geen teken dat graag in het middelpunt staat, maar hij heeft een sterke en overweldigende aantrekkingskracht. Een voorbeeld? Rudolph Valentino!
4. Sociaal: hij is open, vriendelijk, heel aardig. Weinig geneigd tot overhaast oordeel en ook discreet tolerant.
5. Vreugde: zij die geboren zijn onder het teken Stier houden van lol maken, leven omringd door mensen die niet al te serieus zijn, maar van plezier in het leven houden.

6. Creativiteit: hij is niet altijd in staat om zijn creativiteit op een complete manier tot uitdrukking te brengen, vanwege het harnas dat hij draagt om zijn emoties te beschermen. Dit voorkomt dat hij al zijn vaardigheden en talent toont. Wanneer hij erin slaagt om het uit te drukken, biedt het ongelooflijke verrassingen!
7. Jaloersheid: het is misschien wel het meest jaloerse teken van de dierenriem. Hij heeft een sterk bezittelijk temperament, wanneer hij jaloers is, wordt hij duister en moeilijk om mee om te gaan.
8. Kritieke geest: hij heeft een kritische geest en doorzettingsvermogen, de Stier bereikt vooraf vastgestelde doelen. Ze weten hoe ze succes kunnen behalen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt