Vissen: dit zijn de aspecten die het het meest romantische teken van de hele dierenriem maken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Vissen: dit zijn de aspecten die het…
Op vakantie gaan houdt ziektes ver weg Voor de kinderen zorgen is vermoeiender dan buitenshuis werken, dat bevestigt een onderzoek

Vissen: dit zijn de aspecten die het het meest romantische teken van de hele dierenriem maken

2.660
Advertisement

Als er een teken in de dierenriem is dat zich onderscheidt door zijn gevoeligheid, is het absoluut die van Vissen. Het is namelijk iemand die gekenmerkt wordt door een ongewone intuïtie, waardoor hij aspecten waarneemt die voor anderen verborgen kunnen blijven: het is niet zeldzaam dat hij inderdaad een "zesde zintuig" blijkt te hebben in het begrijpen van situaties.

Denk je dat dit een groot voordeel is? Niet altijd, en we zullen proberen te begrijpen waarom.

Aan de ene kant is de Vissen een bijzonder goed persoon, met een hoog ontwikkelde menselijke kant waardoor hij zich kan inleven in de mensen om hem heen. Zijn gevoeligheid leidt er echter toe dat hij zichzelf vaak ter discussie stelt, en soms voelt hij zich niet begrepen door anderen: om deze reden kan hij zich af en toe isoleren in een eigen wereld, vol gewaarwordingen en emoties die alleen hij begrijpt.

Het kost de Vissen wat tijd om zich volledig te openen, juist omdat zijn innerlijke wereld bijzonder complex is: wanneer hij dat doet, is zijn vermogen om anderen erbij te betrekken erg hoog. In een zakelijke context kan hij bijvoorbeeld gemakkelijk een leider worden, niet omdat hij erg aanwezig is, maar omdat hij in staat is om een ​​innovatieve geest en een bijzonder sterke creativiteit naar voren te brengen.

Zijn goedigheid leidt duidelijk tot een contra-indicatie: de Vissen is zeer alert op de mentale processen van anderen en raakt soms betrokken bij negatieve dynamieken.

Ook in de liefde kan zijn enorme gevoeligheid zowel goed als slecht uitpakken. Aan de ene kant neigt hij meer dan enig ander teken om de partner te idealiseren en een pure en romantische relatie te zoeken. Aan de andere kant, als hij pijn gedaan wordt of dit gevaar waarneemt, kan hij impulsief reageren en tot verraad over gaan.

Als je te maken hebt met Vissen, moet je begrijpen dat je voor een grote rijkdom aan gevoeligheid en goedheid staat, maar dat met zorg moet worden behandeld. Je moet leren om zijn mentale processen te respecteren, soms lineair, soms verwrongen: het zijn precies degenen waar je uiteindelijk verliefd op wordt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt