8 details waarmee je een hypocriet persoon kunt herkennen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
8 details waarmee je een hypocriet persoon…
Dit zijn de mensen die je meteen uit je leven moet bannen Deze vrouw creëerde haar bruidsjurk met behulp van de parachute die het leven van haar man redde

8 details waarmee je een hypocriet persoon kunt herkennen

4.735
Advertisement

In het leven is niet alles wat het lijkt - vooral als je niet wilt laten zien hoe je werkelijk bent. Helaas doen veel mensen zich anders voor dan ze zijn, en vaak met succes; zo gebeurt het om in het gezelschap te zijn van iemand waarvan je geloofde dat hij een vriend was, terwijl hij in plaats daarvan niets anders is dan een huichelaar.

Het doet pijn om de ware aard van deze mensen te ontdekken, vooral wanneer je aan die persoon gehecht bent geraakt; maar het is essentieel om ze te ontdekken, om dingen recht te kunnen zetten voordat de relatie zich verdiept.

Hier zijn enkele signalen om een hypocriet persoon te herkennen.

1. HIJ PRAAT VEEL. Een hypocriet persoon houdt ervan om altijd aan het woord te zijn, maar in werkelijkheid doet hij niets. Integendeel, degenen die eerlijk zijn, handhaven altijd wat ze beloofd hebben te doen, zonder dat ze zoveel woorden hoeven te gebruiken.
2. HIJ IS EEN OPSCHEPPER. Wie vals is, houdt er van om te vertellen - en te overdrijven - over de behaalde resultaten. Een authentiek persoon schept niet op over zijn eigen prestaties.
3. HIJ STREEFT ERNAAR ANDEREN TE BEHAGEN. Iemand is hypocriet wanneer hij niet wil laten zien wat hij is, omdat hij eigenlijk bang is dat hij niet goed genoeg is. Daarom streeft hij ernaar om vriendelijk te zijn. Echte mensen daarentegen willen niet aardig gevonden worden.
4. HIJ WIL ALLE AANDACHT. Bijna elke actie van de hypocriet heeft tot doel de aandacht en bewondering van anderen voor zichzelf te vragen; wat een eerlijk persoon op geen enkele manier interesseert om te krijgen.

5. HIJ RESPECTEERT ALLEEN DE MACHT. Hij beweert te zijn wat hij niet is uit interesse, en mensen met macht hebben meestal meer kansen om het te realiseren. Een eerlijk persoon respecteert iedereen op dezelfde manier.
6. HIJ BEKRITISEERT ANDEREN DOOR NET TE DOEN ALSOF ZE BETER ZIJN. Een hypocriet persoon houdt er in het algemeen ook van om anderen te bekritiseren; authentieke mensen doen dat niet, als ze iemand prijzen is dat omdat ze hem echt bewonderen.
7. HIJ RODDELT CONTINU. De hypocriet bekritiseert anderen, vooral achter hun rug: door anderen in een slecht daglicht te plaatsen, lijkt hij beter te zijn, denkt hij. In plaats daarvan geven echte mensen openlijk hun mening.
8. HIJ HELPT ALLEEN ALS HIJ ER IETS VOOR TERUG KRIJGT. De hypocriet handelt alleen om ergens beter van te worden, omdat het enige doel is om anderen in alles te overwinnen. Een oprecht persoon daarentegen helpt anderen zonder iets terug te verwachten.

Jezelf zijn is de enige manier om goed te leven met jezelf en met anderen; daarom hopen we dat deze aanwijzingen je op het goede spoor zetten om de mensen om je heen beter te begrijpen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt