Na de scheiding wil deze vrouw een andere look: het resultaat is fantastisch - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na de scheiding wil deze vrouw een andere…
Genoeg woorden; we moeten overgaan tot de feiten om echt te laten zien wie we zijn De waarheid staat in zijn eentje overeind, de leugen alleen als hij medeplichtigen heeft

Na de scheiding wil deze vrouw een andere look: het resultaat is fantastisch

Door Janine
24.203
Advertisement

Een van de eerste dingen die een vrouw doet wanneer ze een verandering wil, is haar haar knippen, een nieuw kapsel, de kleur veranderen, kortom een andere look. Het is een manier zoals anderen om een gebeurtenis te metaboliseren en jezelf een duwtje te geven om het hoofdstuk af te sluiten. Een van de meest traumatische omstandigheden die een persoon kan overkomen, is ongetwijfeld een echtscheiding, na een heel leven samen doorgebracht te hebben. Dit is het verhaal van Vicki.

Na maar liefst 44 jaar huwelijk werd de vrouw plotseling weer alleenstaand. Aanvankelijk voelde Vicki zich verloren en alleen, maar toen hervond ze haar moed en nam ze contact op met haarstylist en beeldadviseur Christopher Hopkins. Nadat ze een afspraak had gemaakt bij het programma "The Makeover Guy", ging ze naar de schoonheidssalon, ervan overtuigd dat Christopher in staat zou zijn om haar te helpen zich geweldig en aantrekkelijk te voelen.

Voordat de behandeling begon, vertelde Vicki de tv-ploeg die haar had geïnterviewd dat ze sinds ze achttien was niet single was. Alleen al bij het idee om opnieuw te moeten beginnen, voelde ze zich doodsbang. Het denken aan een nieuwe "eerste date" met iemand na zo'n lange tijd maakte haar ongerust en ze vroeg zich af wat een ander van haar zou denken.

"Dokter" Hopkins begreep het verdriet en het onbehagen van de vrouw en besloot zich niet tot het kapsel te beperken, maar een volledige transformatie, van top tot teen. Na wat werk aan de lokken, de kleur en de make-up was Vicki uiteindelijk bijna onherkenbaar. De magiër Christopher is er wederom in geslaagd, om haar zowel van binnen als van buiten weer mooi te laten voelen.

Nadat ze een paar uur op dezelfde stoel had gezeten waar eerst een gescheiden vrouw in tranen zat, zat nu een prachtige, gelukkige, stralende en zelfverzekerde vrouw. Christopher heeft alleen naar voren gebracht wat te lang was vergeten, het was genoeg om de glimlach terug te kunnen geven aan Vicki en daarmee ook nieuwe hoop voor haar toekomst. Dit is slechts een klein voorbeeld van de kracht om je goed en op je gemak te voelen met jezelf, je charme en vrouwelijkheid te herontdekken. Bekijk zelf de ongelooflijke transformatie van Vicki.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt