Kerstboom-wenkbrauwen: de nieuwe trend voor de feestdagen

Janine image
door Janine

22 December 2022

Kerstboom-wenkbrauwen: de nieuwe trend voor de feestdagen
Advertisement

Tijdens de feestdagen laten steeds meer mensen zich betoveren door de magie van de lichtjes en de versierde bomen in de straten en in de huizen. Sommige meisjes raken zelfs geïnspireerd om de geest van de feestdagen op hun huid te drukken, misschien met een mooie make-up in stijl om te pronken met Kerst.

De meeste vrouwen kiezen voor gouden kleuren, zoals felle oogschaduw en dieprode lippenstift, maar visagiste Maryna Molchanova heeft een heel originele manier gevonden om Kerstmis te vieren met make-up: kerstboom-wenkbrauwen.

via @molchanova.mua/Instagram

Advertisement
@molchanova.mua/Instagram

@molchanova.mua/Instagram

Maryna heeft meer dan 177.000 fans op haar Instagram-account en verraste onlangs gebruikers met haar thema-make-up, gedeeld in een korte video. De jonge vrouw liet haar make-up stap voor stap zien. Eerst kamde ze haar wenkbrauwen door ze in tweeën te delen, waarbij ze de bovenkant naar boven en de onderkant naar beneden borstelde.

Kort daarna bracht Maryna donkergroene oogschaduw aan om haar wenkbrauwen te verven en een “dennenboom effect” te creëren. Ten slotte gebruikte de jonge visagiste kleurige potloden om cirkels te tekenen om het effect van kerstballen te geven.

Advertisement
@molchanova.mua/Instagram

@molchanova.mua/Instagram

Het eindresultaat spreekt tot de verbeelding en drukt ongetwijfeld de kerstsfeer uit. De video kreeg onmiddellijk duizenden views en honderden reacties, waarvan velen bewondering uitten voor het oorspronkelijke idee. Veel professionele make-up artists die actief zijn op sociale media hebben zich laten inspireren door het filmpje en een reeks variaties aangebracht, waardoor een echte modetrend op Instagram ontstond.

"Het is zo interessant, fascinerend en grappig tegelijk!" merkte een meisje op. "Hou van je oneindige verbeeldingskracht!" schreef een ander. "Zeer creatieve look - ik vind het geweldig!" zei een jonge vrouw. Weer anderen bekritiseerden de stilistische keuze van de jonge vrouw en vonden het buitensporig: "Vind je het geen belachelijke vondst?” een andere fan antwoordde op deze provocatie: "Waarom? Het is eigenlijk een creatief, origineel en heel cool idee!".

Wat denk jij? Laat je je inspireren door deze alternatieve make-up?

Advertisement