6 eigenschappen die van de Waterman een buitengewoon sterrenbeeld maken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
6 eigenschappen die van de Waterman…
Dit zijn de strategieën waarmee sommige mensen er altijd in slagen de dingen in hun voordeel te veranderen De kracht van make-up: 27 bruiden die visagisten prachtig hebben gemaakt... en onherkenbaar!

6 eigenschappen die van de Waterman een buitengewoon sterrenbeeld maken

Door Janine
3.063
Advertisement

Niet iedereen gelooft in de horoscoop, maar soms kun je het niet helpen, en werp je een blik op de pagina in de krant die aan de horoscoop is gewijd.

Misschien zullen de dagelijkse voorspellingen over de voortgang van onze dagen niet zo betrouwbaar zijn, en toch is het feit dat de sterren een invloed uitoefenen op het leven van mensen redelijk erkend, evenals het feit dat mensen die tot hetzelfde sterrenbeeld behoren gemeenschappelijke kenmerken hebben.

Een van de meest benijde sterrenbeelden vanwege zijn kwaliteiten is het Aquarium: laten we kijken waarom.

foto: maxpixel

1. Ze zijn betrouwbaar. Degenen die onder het teken Waterman geboren zijn, zijn geruststellend, altijd bereid om naar je te luisteren, en een schouder om op te huilen - een kenmerk dat hen niet alleen waardevol, maar ook populair en gewaardeerd maakt.
2. Ze zijn stabiel en evenwichtig. Degenen geboren onder de planeet Uranus zijn idealisten en dromers, maar met hun voeten stevig op de grond. Het zijn uitgebalanceerde mensen, die graag de teugels in elke situatie in handen houden, om niet te worden verrast.
3. Het zijn harde werkers. De Waterman is een teken dat niet van luieren houdt terwijl anderen hard werken, maar de mouwen opstroopt en zijn best doet, vooral wanneer hij nodig is.
4. Ze zijn empathisch. De invloed van Saturnus geeft deze mensen een open geest en een vermogen tot grondige analyse, waardoor ze uitstekende adviseurs zijn - ook omdat ze goed naar anderen kunnen luisteren.

5. Ze zijn vastbesloten. De Waterman houdt niet van nuances, omdat ze verwarring kunnen zaaien en ertoe kunnen leiden om te aarzelen, terwijl het in plaats daarvan een zeer beslissend teken is, dat passie gebruikt om zijn doel te bereiken.
6. Het zijn buitengewone partners. Romantisch, bedachtzaam en attent, zowel in de liefde als in vriendschap, zij die geboren zijn onder het teken Waterman veroveren gemakkelijk de harten van de mensen, en dit is wederzijds door hun onvoorwaardelijke liefde. Jammer genoeg falen ze in trouw, maar je kunt niet volmaakt zijn.

Als je mensen kent van dit sterrenbeeld, ben je je waarschijnlijk al bewust van het grote geluk dat je ze in je leven hebt. Stel ze daarom niet teleur, maar let wel op voor onaangename opmerkingen: ze zijn ook een beetje gevoelig;)

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt