Vlak voor haar huwelijk ondergaat deze weinig verzorgde vrouw een drastische verandering van look - BekijkDezeVideo.nl
x
Vlak voor haar huwelijk ondergaat deze…
Ze is de oudste bodybuilder ter wereld: ze is 80 jaar, maar noem haar niet oma Deze jongen heeft zijn haar twee jaar lang laten groeien om het aan kinderen met kanker te geven

Vlak voor haar huwelijk ondergaat deze weinig verzorgde vrouw een drastische verandering van look

12 Maart 2019 • Door Janine
25.084
Advertisement

Als ze ons zouden vragen om de meest gecompliceerde beroepen aan te geven, dan zouden we zeker niet aan de kapper denken. Toch worden degenen die op dit gebied werken geconfronteerd met echte uitdagingen. De reden is dat er vaak mensen zijn met specifieke behoeften, die een radicale verandering willen. De zojuist beschreven situatie deed zich voor toen een vrouw genaamd Holly de salon van haarstylist Sara Pestella in Florida binnenliep.

foto: Facebook

Holly is een bewaakster die kort voor haar huwelijk besloot haar uiterlijk te revolutioneren. Ze kwam op een ochtend in de salon van coiffeur Pestella, gekleed in haar werkkleding, met wild en warrig haar, tot op de heupen. Zodra Sara haar zag, begreep ze dat dit een titanische onderneming zou zijn.

Holly's vader had haar haar hele leven verteld dat een echte vrouw lang haar moet dragen om aantrekkelijk te zijn. Deze woorden hadden haar lange tijd gekenmerkt, zodat ze jarenlang had geweigerd haar haar af te knippen. Toen het huwelijk naderde, vond ze dat het tijd was om iets te veranderen.

Advertisement

Het gebrek aan zorg en de extreme lengte van het haar hadden ze beschadigd en verzwakt, bovendien leken ze ook breekbaar door een gedeeltelijke kleur die niet perfect gelukt was. Voor een knipbeurt als deze was een heel team nodig, te beginnen met het afknippen van meer dan 60 centimeter.

Het duurde ongeveer 7 uur om de kleur te herstellen en vier afzonderlijke stappen totdat de kleur de juiste was. Kijk maar naar het eindresultaat om te begrijpen dat het het waard was. Nu is Holly zowel van binnen als van buiten veranderd.

Aan het eind van de behandeling was Sara erg trots op het resultaat, niet alleen omdat ze zo'n belangrijke restyling had gemaakt, maar ook omdat ze de toekomstige bruid vreugde en voldoening had gegeven. De nieuwe look van Holly zorgde ervoor dat ze zich mooier voelde, maar belangrijker was dat ze zoveel vertrouwen en optimisme kreeg.

Advertisement

Nu is het voormalige "lelijke eendje" een zwaan geworden en klaar om te genieten van een van de mooiste dagen van haar leven. Soms kost het zo weinig om iemand te helpen, om de schoonheid naar boven te brengen die iedereen vanbinnen heeft en die te vaak vergeet te bezitten.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt