Op 56-jarige leeftijd wil hij afscheid nemen van zijn anonieme uiterlijk en ondergaat een transformatie die hem jonger doet lijken

Janine image
door Janine

28 April 2019

Op 56-jarige leeftijd wil hij afscheid nemen van zijn anonieme uiterlijk en ondergaat een transformatie die hem jonger doet lijken
Advertisement

De tijd verstrijkt voor iedereen, maar niet voor iedereen op dezelfde manier. Er zijn mensen die er van nature jonger uitzien dan ze in werkelijkheid zijn of degenen die ondanks hun rimpels en grijs haar geen moeite hebben de verandering te accepteren en vreedzaam te leven. Sommige mensen, vooral vrouwen, ondergaan echter de natuurlijke verandering van het lichaam als een kleine crisis. Een van hen is Marianne, die zich tot de expert Christopher Hopkins wendde voor hulp.

Advertisement
YouTube

YouTube

Als prachtige 56-jarige vrouw uit Minnesota, kende Marianne de beroemde imago consultant Makeover Guy al langer omdat ze in het verleden zijn boek had gekocht. In die tijd had ze nog niet besloten om haar uiterlijk te veranderen omdat ze er nog steeds redelijk tevreden over was. Onlangs heeft ze echter, aarzelend over welk nieuw kapsel te kiezen, besloten haar haren niet meer te verven, waardoor haar haar grijs werd.

Advertisement
YouTube

YouTube

Zonder het te beseffen, begon ze zich een beetje te veel te laten gaan, dus op een dag leek ze, zichzelf in de spiegel bekijkend, er veel ouder uit te zien dan ze in werkelijkheid was en zeker te oud in vergelijking met haar nog steeds zo jonge gemoedstoestand. Marianne beschouwde zichzelf als een gelukkige vrouw, met een compleet leven dat bestond uit een liefhebbende echtgenoot, prachtige kinderen en een carrière. Wat ze miste, was gewoon een kleine restyling om uit te stralen hoe ze zich echt voelde.

Christopher wist wederom hoe hij de wensen van zijn cliënt het beste kon interpreteren door werkelijk te maken wat er tot dan toe alleen in de verbeelding van Marianne was.

YouTube

YouTube

Met een eigenwijs kapsel, fantasievol en met een bijzondere tint, is de “oma” van de eerste foto’s weer het meisje van toen. Op de foto's en de video is het mogelijk om de metamorfose te bewonderen en in de blik van Marianne het wonder, het geluk en de tevredenheid over het resultaat te lezen. Zoals we al zeiden, de tijd verstrijkt niet op dezelfde manier voor iedereen, maar als de jaren wat extra tekenen achterlaten, is er altijd nog de Makeover-goochelaar die de wijzers van de klok terugdraait.

Advertisement