Het leven heeft haar op de proef gesteld: een 76-jarige vrouw besluit opnieuw te beginnen met een effectieve verandering van uiterlijk

Janine image
door Janine

08 April 2019

Het leven heeft haar op de proef gesteld: een 76-jarige vrouw besluit opnieuw te beginnen met een effectieve verandering van uiterlijk
Advertisement

Het leven kan iemand onderwerpen aan zeer harde testen, en zelfs als het je lukt om door te gaan, blijf je getekend zowel aan de binnenkant  als de buitenkant. Traumatische ervaringen, verdriet, pijn, zijn allemaal wonden die de ziel beïnvloeden, maar die op de lange termijn ook aan de buitenkant zichtbaar worden, omdat het lichaam onthult wat je van binnen te lang voor jezelf hebt gehouden. Dit weet Phoebe maar al te goed, voor wie het lot het verleden heeft verstoord en de toekomst lang heeft verduisterd.

Advertisement
YouTube

YouTube

Op 76-jarige leeftijd besloot Phoebe uit Vermont te verhuizen nadat ze daar 49 jaar had gewoond, een verandering die zo radicaal was dat het een verwoestend effect op haar had. De aanpassingsmoeilijkheden waren zo sterk dat ze ziek werd, en na het herstel had ze een nog hardere slag te verduren, namelijk het verlies van haar zoon. De opeenvolging van deze negatieve en zware gebeurtenissen veranderde haar zowel van binnen als van buiten, in die zin dat haar uiterlijk veranderde en ze in een zeer slechte staat leek te zijn. Op een dag was de vrouw bij toeval getuige van de uitzending van imago consultant Christopher Jon Hopkins, ook wel bekend als the Makeover Guy.

Advertisement
YouTube

YouTube

Moe van het "incasseren" van tegenslagen uit het leven, nam ze de beslissing om zich tot de populaire visagist te wenden voor een complete restyling van haar uiterlijk, ook getroffen door de resultaten van de professional van de andere vrouwen die ze bij de uitzending zag. Op de foto's zie je Phoebe in haar "eerste versie" en geleidelijk aan haar verbluffende verandering, in kleding, make-up en haar nieuwe kapsel. Zoals altijd mist Christopher zijn doel nooit, en ook deze keer is hij erin geslaagd om de droom van een vrouw te realiseren, om zich als een echte filmster te voelen.

YouTube

YouTube

Phoebe's spectaculaire fysieke transformatie had ook een onmiddellijk effect op haar humeur. Het geluk is in feite zichtbaar op haar gezicht doordat ze er mooier en jonger uitziet, met een veel zelfverzekerder en serenere uitstraling. De vele tegenslagen die ze onderweg tegenkwam, deden haar bijna vergeten wat het betekende om te glimlachen en voor zichzelf te zorgen, maar dankzij de onfeilbare Makeover Guy ziet alles er rooskleuriger uit.

Nu ze vol optimisme is, is Phoebe klaar om terug te keren, leeft ze bij de dag en past ze zich aan aan haar nieuwe dimensie, genietend van het heden en probeert ze weer gelukkig te zijn. Hieronder is de video van het eindresultaat!

Advertisement