Daarom is verliefd worden op een Maagd een groot geluk... Geef je met vertrouwen aan haar over!

Janine image
door Janine

02 April 2019

Daarom is verliefd worden op een Maagd een groot geluk... Geef je met vertrouwen aan haar over!
Advertisement

Liefde is onvoorspelbaar: het overweldigt je wanneer je het het minst verwacht, je vermoedde nooit dat je verliefd zou kunnen worden op deze persoon. Het staat zichzelf niet toe om gepland of gekozen te worden, en hierin herkent het zijn onweerstaanbare kracht.

Daarom is de enige verstandige mogelijkheid tegenover de aanval van liefde, je over te geven, je te laten gaan en het volledig te leven - vooral als het om iemand gaat van het teken van de Maagd.

Dit sterrenbeeld heeft namelijk alle kwaliteiten die nodig zijn om een stabiele en duurzame relatie te garanderen.

Advertisement
Matheus Lira/unsplash

Matheus Lira/unsplash

Er zijn veel redenen om jezelf te laten overweldigen door de passie voor iemand van het teken van de Maagd, door haar gevoel voor reinheid en orde, haar oprechtheid. Geobsedeerd door hygiëne, zullen deze partners je leiden naar een gezondere levensstijl en een nieuwe garderobe, allemaal met respect voor je zelfstandigheid.

Maagden zijn, in feite, onafhankelijke mensen, en ze willen hun bestaan niet als afhankelijk van dat van iemand anders voelen - noch verantwoordelijk zijn voor dat van anderen. Met hen kun je van al je vrijheid genieten en je keuzes onafhankelijk maken, maar zonder jezelf alleen te voelen: dit teken is altijd bereid om je haar hulp aan te bieden en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het goed met je gaat en je op het goede spoor zit. Daarom, in de zeldzame gevallen dat ze je om steun zal vragen, zal je het zonder aarzeling geven, omdat ze het echt nodig heeft.

Advertisement
pixabay

pixabay

Voor de liefde is de Maagd bereid om hard te werken, om je gemeenschappelijke dromen te realiseren - en je kunt er zeker van zijn dat je ze zult bereiken: dit is een eigenwijs teken, dat dankzij haar toewijding krijgt wat ze wil. Het is een teken dat gewend is om alles te plannen, om het onverwachte te voorkomen en om grotere kansen op succes te hebben; ook om deze reden wordt ze niet snel verliefd, maar heeft ze tijd nodig - maar als je haar hart hebt veroverd, zal ze voor je zorgen zonder je iets terug te vragen.

En toch zal het nooit benauwend zijn: ze moet haar leven leiden, en ze zal daarin slagen terwijl ze een relatie gebaseerd op vertrouwen en respect opbouwt. Wees dus niet bang om verliefd te worden op een Maagd: je zult beantwoord worden met passie en een solide relatie.

Advertisement