Een moeder had een geweldig idee om haar dochter te laten slapen tijdens haar afwezigheid en nu doen duizenden moeders haar na

Janine image
door Janine

20 April 2019

Een moeder had een geweldig idee om haar dochter te laten slapen tijdens haar afwezigheid en nu doen duizenden moeders haar na
Advertisement

Het hebben van een baby is een enorme vreugde, maar tegelijkertijd is het een verantwoordelijkheid die alle tijd - en energieën - van de ouders opzuigt, tenminste zolang ze klein zijn.

Als het waar is dat kinderen veel slapen, hou jezelf dan niet voor de gek dat ze je wel even de tijd geven om aan jezelf te wijden: als je de slapende baby in zijn bedje legt, heb je misschien net de tijd om de deur te bereiken voordat je de baby wanhopig hoort huilen op zoek naar jou.

En net zoals elk kind de liefde van zijn moeder is, heeft ook zij het recht om te douchen - en met de geniale strategie die door deze Australische moeder is bedacht, kun jij het jezelf ook toestaan.

Advertisement

Parenting level 100 unlocked. #genius

Pubblicato da Babyhintsandtips su Martedì 6 novembre 2018

Haar naam is Melissa Dijkstra, ze komt uit Australië en ze had een geweldig idee om haar dochter Olivia ook tijdens haar afwezigheid te laten slapen: het kleine meisje zoekt, zoals elke pasgeboren baby, fysiek contact met haar moeder, ook terwijl ze slaapt, met als resultaat dat Melissa geen tijd meer voor zichzelf leek te hebben.

Totdat ze op een dag een idee kreeg: ze nam een latex handschoen en blies hem op en verving hem toen met haar hand op Olivia's slapende kleine lichaam. En - als een wonder - merkte het kind het bedrog niet op en bleef rustig slapen.

Melissa nam een foto van dit magische moment en deelde het op Facebook: “Er zijn 20 minuten voorbij en ze heeft nog niets gemerkt. Als ze het merkt, wordt ze boos, maar nu heb ik echt even koffie nodig!! “.

Advertisement

Melissa vertelde dat ze tijd had om een douche te nemen en een kop koffie te drinken - een echte luxe voor een nieuwe moeder.

De vondst van Melissa heeft veel andere moeders veroverd die op internet advies zoeken om met hun kleintjes om te gaan; Abigail Rivera Garcia vulde bijvoorbeeld een latex handschoen met rijst en kreeg hetzelfde effect als Melissa.

Wij stellen voor om de plastic handschoen te vervangen door een katoenen, veiliger en hygiënischer. En om te genieten van die gezegende 20 minuten van vrijheid, maar zonder teveel te overdrijven met koffie, denk aan het volgende dutje van je kind;)

Advertisement