Deze vader laat zien hoe hij zijn zoontje binnen 18 seconden laat stoppen met huilen - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vader laat zien hoe hij zijn zoontje…
Ze is 11 jaar oud en heeft onlangs haar vader verloren: een voetballer besluit haar te vergezellen naar het vader-dochterbal Hij ziet drie hongerige jongens in een restaurant en betaalt de lunch voor hen: een engel zonder vleugels

Deze vader laat zien hoe hij zijn zoontje binnen 18 seconden laat stoppen met huilen

20 Februari 2022 • Door Janine
2.679
Advertisement

Nieuwe ouders worden meestal verenigd door een terugkerend probleem, vooral in de eerste groeiperiode van de kinderen: plotseling hysterisch huilen, op elk moment van de dag of nacht. Baby's huilen en dat is normaal, maar het geluid van hun geschreeuw is meer dan een marteling voor moeders en vaders die ze graag altijd rustig willen zien. Op TikTok deelde een vader een heel eenvoudige techniek waarmee hij zijn baby binnen 18 seconden kan kalmeren. Je leest het goed, - in minder dan een halve minuut kalmeert de baby en stopt met schreeuwen. Magie? Nee, laten we eens kijken waarom.


Het is onvermijdelijk dat een baby huilt, ook omdat in de eerste maanden van zijn leven een baby er een aantal van zijn behoeften mee communiceert: honger, dorst, ongemak door een vuile luier, vermoeidheid, en nog veel meer. Dit alles kan gemakkelijk worden verholpen zodra de bron van het ongemak van het kind is ontdekt, maar wat te doen in al die gevallen waarin er blijkbaar niets is dat hen stoort? Als je er zeker van bent dat je baby om gezondheidsredenen niet huilt, kunnen enkele trucjes nuttig zijn om hem "onmiddellijk" te kalmeren. Op de lange termijn kan het huilen van je kind hartverscheurend zijn voor de oren van de ouders en vooral uitputtend voor het kind zelf.

Jonathan, die op TikTok de naam “Tuque Daddy” draagt, liet zien hoe hij zijn zoontje van twee maanden weet te kalmeren met een paar simpele bewegingen. Eerst laat hij de baby zijn armen over elkaar slaan, als in een omhelzing, en legt hij er een hand op; met de andere wiegt hij hem terwijl hij hem van onder de luier vasthoudt.

In de video is duidelijk te zien hoe het kind meteen kalmeert als zijn vader hem op deze manier geruststelt. In minder dan 18 seconden huilt de baby niet meer en dit is een grote opluchting voor zowel hem als zijn vader!

Je kunt proberen je kind of kleinkind te kalmeren met deze simpele bewegingen en kijken of het werkt. Laat ons weten wat je ervan vindt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt