Toekomstige moeders gebruiken echoscopieën om niet te imiteren nagels te maken

Janine image
door Janine

11 April 2019

Toekomstige moeders gebruiken echoscopieën om niet te imiteren nagels te maken
Advertisement

Het moederschap is een unieke ervaring en de trend wat betreft nailart breidt zich uit onder nieuwe moeders. Een echografie op de nagels zetten wordt beschouwd als een manier om de kinderen te vieren, nog voordat ze worden geboren. Het enthousiasme om de baby altijd bij de hand te hebben, is trendy aan het worden. Meer en meer bijzondere en extravagante nagels gaan op social media rond, maar niet iedereen lijkt het daarmee eens te zijn.

Advertisement
Facebook / Sarah Clarke

Facebook / Sarah Clarke

Een echte trend die erg populair is onder nieuwe moeders, is die van de echografie van hun kind op hun nagels laten zetten. Het enthousiasme om de baby bij de hand te hebben, is trendy aan het worden. Op deze manier lijkt het erop dat ouders elk moment van de zwangerschap echt vieren. Van foto's tot video's, en hele sociale accounts gewijd aan hun kinderen, zowel vóór als na de geboorte.

Dag na dag worden deze vieringen steeds extravaganter. De echografie, een van de eerste ervaringen die voor emoties en angst bij families zorgt, wordt iets dat met de hele wereld wordt gedeeld.

Advertisement
Facebook / Sarah Clarke

Facebook / Sarah Clarke

De profielen van Instagram en Facebook staan vol met deze foto's. De nieuwe moeders delen, nadat ze hun eigen manicure hebben gedaan, de tedere creatie op hun profielen. Een unieke nailart die tot voor kort onvoorstelbaar was. Maar de tijden veranderen en de creativiteit eindigt nooit, zoals de volgende foto's laten zien.

Het is duidelijk dat op social media iedereen zijn zegje doet, verstopt achter een scherm. Onaangename opmerkingen ontbreken niet: de ouders houden van het idee, terwijl anderen het overdreven vinden. Moeders en vaders laten zich niet beïnvloeden door degenen die reageren, maar blijven de ongeborenen vieren en bewonderen wanneer ze maar willen.

Sommige mensen denken dat op deze manier geverfde nagels een leuke manier zijn om de zwangerschap te vieren. Maar het moet gezegd dat er bijzonder delicate gevallen zijn: hoewel de meeste vrouwen die aan deze tendens meedoen zwanger zijn, hebben sommigen hun kinderen verloren.

Iedereen is vrij om haar ervaringen te beleven op de manier die voor haar het beste is. Sommige kwesties zijn natuurlijk delicater en zorgen voor meer sensatie dan andere. Wat denk je hiervan? Ben je voor of tegen deze nieuwe trend?

Advertisement