10 principes van karma die je leven zullen veranderen

Janine image
door Janine

26 April 2019

10 principes van karma die je leven zullen veranderen
Advertisement

Elk individu moet, om in harmonie te leven, de balans tussen lichaam, geest en ziel voeden en verzorgen. Elke dag zetten de ontelbare situaties die we ondergaan, deze relatie op de proef, wat ongemak veroorzaakt en mensen tot vectoren van negativiteit maakt. Om deze keten te doorbreken en een bestaan van vrede te krijgen, kan het nuttig zijn om de wet van karma of "oorzaak en gevolg" te volgen. Dit zijn de belangrijkste principes.

Advertisement
10 principes van karma die je leven zullen veranderen - 1
  • Verantwoordelijkheid. Je geeft te vaak iemand of iets de schuld van jouw toestand, maar je moet de juiste verantwoordelijkheid nemen. Alles is ook verbonden met schijnbaar zinloze dingen. Elke fase van het leven is een manier om door te gaan naar de volgende.
  • Focussen. Aandacht besteden aan te veel dingen tegelijkertijd verdrijft energie en frustreert resultaten. Om maximale inspanningen te leveren, moet je je op één taak tegelijk richten.
  • De nostalgie van het verleden en de angst voor de toekomst brengen innerlijke rust in gevaar. De sleutel tot sereniteit is om in het heden te leven.
  • Oorzakelijk verband. We oogsten wat we zaaien, dus om een ​​positiviteit te ontvangen, moeten we dit ook geven.
  • Creëren. Positieve of negatieve dingen gebeuren niet, maar ze laten zichzelf gebeuren, om situaties te creëren moet je reageren.
  • Acceptatie. Het leven bestaat uit goed en kwaad, we moeten ons er van bewust zijn zonder te veel stil te staan ​​bij redenen of consequenties.
  • Men kan de omgeving niet domineren of beheren, maar men kan de controle over zichzelf uitoefenen door verandering en groei te genereren.
  • Leren. Geschiedenis, ook persoonlijke geschiedenis, moet ons altijd iets leren, anders ben je veroordeeld om altijd dezelfde fouten te herhalen.
  • Alles in één keer verlangen, leidt tot voortdurende ontevredenheid en ongelukkigheid. De beloning komt op het juiste moment, je moet weten te wachten.
Advertisement
Pixabay

Pixabay

Deze handleiding is als een "dieet" voor de geest, die je moet volgen om het te zuiveren van schadelijke invloeden en om het licht en de vitale voeding te laten stromen. Ook zonder deze stappen strikt te volgen, kunnen we vandaag beginnen te genieten van een vollediger en rijker bestaan, eenvoudigweg door vriendelijkheid, met onszelf en met anderen. Kleine dagelijkse gebaren van vriendelijkheid en altruïsme zetten een virtueuze cirkel van liefde en vreugde in beweging, waardoor een wederzijds voordelige uitwisseling van vibraties wordt geactiveerd.

In plaats van aan te dringen op het veranderen van wat niet kan worden veranderd, moeten we onze aandacht richten op dingen die kunnen worden verbeterd, tevredenheid krijgen, delen en welzijn.

Advertisement