Politieagenten installeren water- en voedseldispensers voor zwerfhonden en hun gebaar krijgt een wereldwijde staande ovatie - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Politieagenten installeren water- en…
Mensen die veel scheldwoorden zeggen, zijn ook de beste vrienden die je kunt hebben: dit is waarom De bekentenis van een verpleegster schokt een hele stad:

Politieagenten installeren water- en voedseldispensers voor zwerfhonden en hun gebaar krijgt een wereldwijde staande ovatie

Door Janine
2.392
Advertisement

Wanneer we door de straten van onze steden lopen of in onze auto rijden, wordt onze aandacht heel vaak gevestigd op het aanzienlijke aantal viervoetige vrienden die er rondzwerven; zonder baasjes en overgeleverd aan het harde leven van de straat, hebben deze zwerfhonden ons altijd veel tederheid en emotie bezorgd.

Nu heeft de patrouille van de nationale politie in Peru een nobel initiatief opgezet om genoeg water en voedsel te bieden voor zwerfdieren, en het gebaar was onmiddellijk enorm succesvol.

via: Good Times
foto: Twitter

Het vond plaats in Tacna in Peru, toen de patrouille van de stadspolitie water- en voedselautomaten installeerde voor de grote hoeveelheid zwerfhonden in het gebied; een initiatief dat is ontstaan na de aankondiging in 2017 van officiële schattingen van het aantal dieren dat op straat is achtergelaten in Peru, dat ongeveer 1 miljoen bedroeg.

Het solidariteitsproject van het politiebureau in Tacna heeft vervolgens gezorgd voor een reeks van soortgelijke initiatieven, zoals die in juni 2018 werd uitgevoerd door de politie van het district Monsefù in de stad Chiclayo, ook in Peru.

¡Ayer en Monsefú, hoy en Piura! Seguimos implementando dispensadores de comida para nuestros amiguitos de cuatro patas....

Pubblicato da Policía Nacional del Perú su Venerdì 20 luglio 2018
foto: Facebook

Het ontroerende gebaar van het politiebureau van Monsefù was zo succesvol dat zelfs de officiële Facebook-pagina van de Nationale Politie van Peru het initiatief deelde en de burgers van de natie aanspoorde om water en voedseldispensers, met de hulp van hun buren of gemeentebesturen, te installeren om onze viervoetige vrienden zonder huis te helpen.

Wat vind jij? Denk je dat het Peruaanse initiatief een effectief gebaar is om het zwerfhondenprobleem op te lossen en de minder bedeelde honden te helpen die rondzwerven op zoek naar liefde en hulp?

Source:

#ExitosaTacna ¡BRAVO! Policías instalan comederos para perros de la calle Una gran iniciativa tuvo personal de la Policía la comisaría central de Tacna y es que en su labor solidaria instalaron un comedero para perros callejeros. En el video se observa como un perrito abandonado tomaba agua del recipiente casero hecho con tubos. Con esta idea se espera que más dependencias policiales se sumen a esta campaña así dejar un mensaje positivo.

Pubblicato da Exitosa Sur su Mercoledì 26 settembre 2018
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt