Een hond helpt zijn baasjes om het busje in de stromende regen te duwen: de foto zegt meer dan duizend woorden

Janine image
door Janine

22 April 2019

Een hond helpt zijn baasjes om het busje in de stromende regen te duwen: de foto zegt meer dan duizend woorden
Advertisement

Als de medaille van de beste vriend van de mens niet al verdiend was, zal dit waargebeurde verhaal je waardering voor honden nog meer versterken, de meest trouwe viervoetige vrienden die er zijn, waardevolle levensgezellen die ons nooit zullen verlaten. En tijdens momenten van de grootste moeilijkheden blijken honden vierpotige engelen te zijn, klaar om hun menselijke baasjes te helpen.

Zoals gebeurde in dit ongelooflijke en tedere waargebeurde verhaal.

Advertisement
KaptnKartoffeln/Reddit

KaptnKartoffeln/Reddit

Deze foto, waarvan de herkomst nog niet bekend is, maar lijkt te zijn gemaakt in een Aziatisch land, is om begrijpelijke redenen het web over gegaan: deze groep mannen zat vast midden in een zware regenbui en de overstroming was zodanig dat het noodzakelijk was om uit het busje te stappen om hem te kunnen duwen, ook al was er niet veel aan te doen omdat het water niets anders deed dan meedogenloos stijgen.

En het lijkt erop dat, volgens de foto die de rondes van de belangrijkste sociale netwerken heeft gemaakt, ook de kleine hond heeft besloten om een "poot" te geven door het busje te duwen en zijn familie te redden!

Advertisement
xEOIx/Reddit

xEOIx/Reddit

Ook al zou je kunnen denken dat het wanhopig was om te overleven en hij niet op zijn vier poten kon blijven staan vanwege de overstroming, kan de foto mensen alleen maar doen ontroeren omdat de kleine viervoeter heeft geholpen de moeilijke situatie te verbeteren door zijn tedere bijdrage te leveren.

Het is niet het enige ware verhaal van een huisdier dat concrete hulp probeert te bieden aan zijn baasje, maar de foto die het web deed ontroeren is ongetwijfeld het tastbare bewijs dat honden echt de grootste vriend van de mens zijn!

Advertisement